Arçelik Televizyon hata kodu 6

02 Temmuz 18:30
Emel sonuçtan çok memnun
Emel
11 Mart 2024 17:37

"Arçelik müşteri hizmetlerinden Olcay Bey sayesinde az önce sorunum çözümlendi, kendisine çok teşekkür ediyorum. Arçelik, müşteri memnuniyetine gerçekten çok önem veriyor ve çok ilgili davranıyor."

Emel Şikayetini Yayından Kaldırdı
Hüseyin sonuçtan memnun

Hüseyin
29 Ocak 2024 23:48

Arçelik TV'de Hata Kodu 6

Züriye
06 Ocak 2024 14:24
Arçelik TV'de Hata Kodu 6
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan

Zuhal sonuçtan çok memnun

Arçelik TV Uygulamalarıma Giremiyorum

Zuhal
23 Temmuz 2023 22:46

"Sorunum televizyonumun markası eski olması nedeniyle giderilemedi, ama yetkililer bunu çok önemsedi, ve bu beni çok mutlu etti hakikaten, bunun için teşekkürlerimi sunuyorum, keşke eskiyi verip yeni model alma şansım olabilseydi"

Yaprak sonuçtan memnun
Yaprak
21 Haziran 2023 19:17

"İlgi ve alakanız için teşekkür ederim."

Yaprak Şikayetini Yayından Kaldırdı

Kayhan
23 Nisan 2023 21:57
Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Smart Tv Uygulama Merkezi Açılmıyor

Burçak
02 Ocak 2023 20:09
Arçelik Kategorileri

Marka Profili

Arçelik 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

006 Hata Kodu Nedir?
Arçelik televizyonlarda 006 hata kodu, internet bağlantısı kurulsa da sunucu doğrulama/zaman aşımı nedeniyle işlemin tamamlanamadığını gösterir. Bu durumda TV, internete tam olarak erişemediği için çevrimiçi hizmetler çalışmaz. 1. İnterneti Yeniden Başlatın Modemi kapatıp açarak bağlantıyı yenileyin. TV yeniden bağlandığında hata genellikle kaybolur. 2. Ağ Ayarlarını Kontrol Edin IP ve DNS ayarlarının otomatik seçili olduğundan emin olun. Yanlış ağ yapılandırması hata 006’ya yol açabilir. 3. Wi-Fi Yerine Kablolu Bağlantıyı Deneyin Sinyal zayıfsa TV internete çıkış yapamayabilir. Ethernet kablosu ile bağlantı testi çözüm sağlayabilir. Bilgi Notu: 006 hata kodu çoğunlukla ağ geçidi ve sunucu bağlantı sorunlarına işaret eder. Bağlantı düzeldiğinde hata kendiliğinden ortadan kalkar. Kısaca: - Modemi yeniden başlatın - TV’nin ağ ayarlarını kontrol edin - Gerekirse kablolu bağlantı kullanın - Sorun sürerse internet servis sağlayıcınızı kontrol edin
TrustBuy Güven Skoru