İhsan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 17:57

Arçelik Su arıtma sistemi kullanıcısıyım. Yaklaşık 1.5 yıldır. 6 aylık periyotlarla filtre değişimi için servis beni arayıp randevu alıp filtre değişimi yapılmaktadır. Aynı süreç son değişim sonrası evden ayrıldım. 3 hafta sonra eve geldiğimde halılar, mutfak dolapları, kapı pervazları su akıntısı nedeniyle deforme olmuştur. Tespit ve delil içerikleri firma yetkililerine kişisel şirket mailim ile defaten talepte bulunmama rağmen sonuca yönelik hiçbir ilerleme olmamıştır. Arçelik markasının deneyimsiz personellerin takipsizliği nedeniyle kötü sonuçlar doğurmaktadır. Konuya özgü ilk mail "En son filtre değişikliği sonrası tahliye borusundan sızan su nedeniyle, evimizde su basmasıyla hasar meydana gelmiştir. İlgili birimlerin tarafıma ulaşarak konu hakkında desteklerini rica edeceğim." Servis beni aradı ve detaylı bilgi ilettim. Evde olmadığımızda arıtıcı tahliye borusu gidere çok yakın bırakıldığı için su tahliyesini dışarıya akıtmış olmasıydı. Servis yetkilisi Şeyda hanım hasarın ne düzeyde olması gerektiği konusunda yetkilinin gelip fotoğraf çekeceği beyan edildi. Servis yetkilisi gelip arıtıcıda problem yok deyip servis çağrısını kapatmışlar. İlgili şikayeti yine tekrarladığımda sonuçsuz mailler ile süreç geciktirilmeye devam edilmektedir. Ekleyeceğim video ve belgelerle sonuca ulaştırılmasını rica ediyorum.

su-baskini-arcelik-su-aritici-servis-hatasi-7.pdf
su-baskini-arcelik-su-aritici-servis-hatasi-6.pdf
profile profile
31 Ekim 2023 20:21 (Şikayetten 2 saat sonra)
02 Kasım 2023 21:08

Çözüm konusunda bir ilerleme olmadı! Bilgi alabilir miyim?

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
22 Mart 2024 16:02