Eda sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi Servis Kabusu

14 Kasım 2024 19:20

29.10.2024 tarihinde Arçelik kahve makinamı servise gönderdim. Servis benden fatura talep etti ve bir WhatsApp telefon numarası verdiler. Faturayı attım, ertesi gün beni aradılar ve kahve makinesini getireceklerini söylediler. 02.11.2024 için randevu verildi. Evde yoktum, yeğenim vardı ve faturayı istemişler. Yeğenim, faturayı WhatsApp'tan attık demelerine rağmen çocuktan para talep etmişler. Çocuk vermemiş, tabi ürünü geri servise göndermişler ve ürün her şeyi tamam olmasına rağmen hala adresime gelmedi. Bugün randevum vardı, getirmediler. 5 kez çağrı merkezini aradım, çözüm yok. Üstelik servisteki kadın tarafından azarlandım. Telefon yüzüme kapatıldı. Yarın evde olamayacağım, 6 ay boyunca bunu da belirttim ama asla ürünümü getirmiyorlar.

15 Kasım 2024 09:12 (Şikayetten 13 saat sonra)
Eda
Eda
17 Kasım 2024 11:24

Asla ilgilenilmedi servis randevu saatine uymadı ürünümün gelmesi için müşteri hizmetlerine resmen yalvardım ertesi gün göreve gideceğim 6 ay yokum dedim buna rağmen ertesi gün geldi ve benim ailem şehir dışından gelip ürünü almak zorunda kaldı hem maddi hem zaman kaybı yaşattınız üstelik servisten yediğim azarda cabası hiçbir şekilde yaptırım uygulanmadı

04 Aralık 2023 20:53
Arçelik Kahve Makinesi Arıza
Arçelik Kahve Makinesi Arıza
Didem sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 21:51

07 Haziran 2024 11:09