Abd sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 12:01

02 Ocak 2025 23:44

62 gün oldu mağduriyetim devam ediyor Arçelik sorumluluklarına neden sahip çıkmıyor

02 Ocak 2025 11:44

Arçelik bayisinden Şubat 2021 de Arçelik 283720 eb 83 cm nf model buzdolabı aldım ne gariptir ki ilk garanti suresi bitiminde Ekim 2024 te arızalandı. Randevu ile yetkili servis çağırdım. Ücretli kontrol ile İlk önce invertör kart arızası var değişecek diye farklı günlerde 2 kez İnvertör kutusu takıldı. Buzdolabım çalışmadı. Daha sonra motor arızası olabilir dendi. Motor değişimi randevusu aldım. Motor değiştirildi. Yine çalışmadı. Motor sökülmesi gerek gaz kaçağı olabilir dendi. Motor sökülürken içinden gaz çıkmadı. Gövdede gaz kaçağı var. Ürününüz çöp olmuş Atölyeye alınacak bu arızanın kullanıcı hatası olmadığını gövde garantisinin 10 yıl olduğunu belirterek buzdolabımı götürdüler. Buzdolabım gitti. Çözüm bekliyorum. Buzdolabımdaki bütün ürünlerim bozuldu 15 gündür mağdurum. Arçelik adına yakışanı yapmalı. Aynı model Buzdolabının tarafıma ücretsiz verilmesini istiyorum. Arçelik üretim hatası ve tamir edememe ve 10 yıl parça ve gövde garantisi olan buzdolabımı 3 yıl garantisi bitti diyerek çöp kabul ederek 62 gündür mağduriyetimi gidermiyor siz değerli tüketiciler bu yapılanları görün ve ürün alırken dikkat edin. Bakın ki güncel değeri 50 bin civarı olan bir buzdolabı şu an Arçelik servisinde çöp alarak duruyor benim param uçtu gitti tüketiciyi korumak ve gözetmek bu mu hakem heyetinden çıkacak kararı bekliyorum. 2 aydır Arçelik'ten sorumlu mağduriyetimi anlayabilen bir yönetici çıkmadı ürettikleri bir ürünü 3 yıl sonunda garanti bitti mazereti ile tamir etmiyorlar. Çözüm üretmiyorlar. 2 aydır ürünsüz kaldığımı dondurucudaki yiyecekler ile ilgili zararımı karşılamıyorlar ve de hala buzdolabımı vermiyorlar.

62 gündür mağdurum sayın Arçelik Yetkilileri idareciliğiniz bu mu...

Ek
20 Kasım 2024 10:53

Arçelik pişmanlıktır. 30 ekimden beri Arçelik 283720 eb nf buzdolabım arızalı gövdede gaz kaçağı sebebiyle üretim hatası kullanıcı hatası değil şikayet var a ilettim firma cevap verdi deniyor nerede cevap nerede mağduriyet çözümü ilgili marka değeri denilen Arçelik bu kadar sorumsuz mu.

profile profile
15 Kasım 2024 14:37

Arçelik 283720 eb nf kombi buzdolabımla ilgili gövdede gaz kaçağı ve kullanıcı hatası olmadığı sebebiyle değişim talebim ile ilgili şikayet var bildirimi sonrası, Arçelik benimle irtibat kurdu ve başka bir model Buzdolabı sundu ve 21 bin TL'ye yakın bir ücret istedi benim bozulan buzdolabımdan alt modeli ve fiyatı da şartlarıma uygun değil. Mağdur olmama rağmen Arçelik yetkilileri benimle ilgilenmiyorlar. Arçelik markasına yakışan bir yaklaşım sergilemiyor. Acilen bir çözüm ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

15 Kasım 2024 15:57 (Şikayetten 3 saat sonra)
15 Kasım 2024 19:57

Arçelik 283720 eb nf buzdolabım 3 yıl sonunda gövdede kaçak nedeniyle tamir olmuyor gövde garantisi 10 yıl denildi. Ücretsiz değişim istedim. 16 günlük süreçten sonra Arçelik'ten Ege bey aradı tek teklifle 21 bin tl değişim ücreti istedi. Teklif linkimi telefona gönderdiğini söyledi. Teklifi incelemek için Arçelik linkine girip incelemek istediğimde linkte kredi kart bilgilerini girmeden taksit şartlarını göremedim bilgileri girip bakmak istediğimde kartımdan anında 21 bin tl. Bugün 14.44 linkten otomatik olarak çekildi. Hemen banka ve Arçelik'i aradığımda işlemin hemen iptalini ve paramın iadesini istedim. Bu süreçte hemen ürünün siparişinin girildiğini ve 18 kasımda adresime geleceği mesajını gördüm. Saat 19.30 a kadar 5 kez iptal ve iade yapmaya uğraştım. Bu nasıl bir Arçelik... 3 yıllık 283720 eb nf 2021 model şu an ki güncel fiyat 50 bin tl lik bir buzdolabı Arçelik atölyelerine göre şu an çöp. Hem de 10 yıl gövde garantisinde kullanıcı hatası olmadan gaz kaçağı varken. Arçelik ten hatalarını telafi ve ücretsiz değişim istiyorum. Ben bir emekliyim. Bu yaşam şartlarında benim ve firmanız güvencesindeki buzdolabını bozulması problemiyle ilgilenecek sorumlu ve ürününe sahip çıkabilen benim mağduriyetimi çözecek bir Arçelik yetkili yöneticisi arıyorum.

17 Kasım 2024 19:50

Sorunun çözümü adına cevap bekliyorum.

19 Kasım 2024 12:10

Arçelik pişmanlıktır artık. Yıl 2024 Arçelik 283720 eb nf kombi model Buzdolabımı alalı 3yıl 8ay oldu. Yaklaşık 20 gündür arızalı yetkili servise göre 3 arıza sonrası kullanıcı hatası olmayan buzdolabı gövdesinde gaz kaçağı sebebiyle (10 yıl garanti) buzdolabım çöp oldu yenı ürün satın alın deniyor. Ürün yok yenileme yok ben ve ailem mağdur ediliyoruz. Mağduriyetimle ilgilenen kimse yok. Yazık çok yazık marka değeri var mı siz karar verin. Haklarımızı nasıl arayacağız. Arçelik marka ürün almak pişmanlık. Şikayet varda çözüm bulamadı. Sosyal mecralarda ve kanuni yollarda hakkımı arayacağım.

21 Kasım 2024 21:17

Arçelik ürünlerini sattıktan sonra ürünün arkasında durmuyor bu mu marka değeri. Üretilen ürünü tamir edemiyorsan garanti veremiyorsan neden üretim yapıp insanların parasını alıp sorumluluktan kaçarsın. Bana yapılan tam da bu. Arçelik pişmanlıktır

24 Kasım 2024 14:52

Şikayet var şikayetimin sonucunda Arçelik ten sorunu çözen ya da arayan bir yetkili olmadı şikayet var. Cevap verildi diyor nerede cevap nerede ve sonuç

29 Kasım 2024 14:07

Buzdolabımın tamiri ya da değişimi şikayetimle ilgili Arçelik'ten çözüm üretebilen empati yapabilen marka değeri diye şekilcilik dışına çıkamayan mağduriyetime ilişkin destek ve sorun çözensorumluluk hisseden kimseye rastlayamadım.

07 Aralık 2024 14:01

Sayın şikayet var yetkilileri Arçelik Buzdolabı değişim şikayetimle ilgili Arçelik'ten mağduriyetimle ilgili şu ana kadar bir yapıcı gelişme olmadı sizce ne yapmalıyım.

11 Aralık 2024 12:48

Arçelik firma olarak benim mağduriyetimi gidermedi. Arızalanan buzdolabımı servis ücreti almasına rağmen 2 kez ınvertör 1 kez motor 1 kezde gaz kaçağı sebebiyle tamir edemedi. En son servise alınan buzdolabımın gövdede gaz kaçağı test sonucunda yapılamayacağına karar verdi. Benim buzdolabını satın alma bedelim, tamir yapılamama durumu ve maddi zararlarım ve 40 günlük buzdolapsız bırakılmam ( eskiçağ koşullarına göre) emanet ürün verilmemesi ve bozulan ürünlerimin zararıyla ilgilenmeyen Arçelik ve yetkilileri sizce marka değeri taşıyormu.

09 Ocak 2025 14:45

Sayın Şikayet Var yetkilileri Arçelik'le ilgili şikayetimle alakalı 70 gün geçmesine rağmen sorunla ilgilenen ve çözün üreten kimse olmadı siz şikayet var da bu konuda yardımcı olduğunu söylediğiniz buzdolabımın tamiri ya da değişimiyle ilgili bir faydalı gelişme olmadı. Arçelik markasının ürün sat parasını al ürünle ilgili problem bizi ilgilendirmez mantığı sizinde firmaya iletileriniz beni memnun etmedi. Mağduriyetim giderilmedi.

Abd

Arçelik 31 ekimden beri 283720 eb model n f buzdolabımla ilgili müşteri mağduriyetini gidermediği gibi ilgilenen kimse yok marka değerinden bahseden yönetici ya da sorumluluk bilicinde olan kimsede yok 2021 de ürünü sat sonrası 2024 önemli değil bu mu sorumluluk bilinciniz

Abd

Arçelik 283720 numaralı Buzdolabı seriniz sıkıntılı üretimini durdurmuşsunuz, yani biz sizin sıkıntılı ürününüzü almışız bayiden, tamir yapmıyorsunuz ayıplı ürünün değişmesi gerekirken 1 aydır insanları mağdur ediyorsunuz. Buzdolabında gövdede zamanla gaz kaçağı var. Ürün tamir edilemiyor. Gizli ayıplı mal değil mi sayın yetkililer. Yargıtayın gizli ayıplı mallar bire bir eşdeğer ürün ile ücretsiz değiştirilir. Onama kararını dikkate neden almıyorsunuz. Bu tarz şikayetler marka değerinden bahseden Arçelik için müşterilerine çözüm sunmanız zor mu.

Ferhat
Ferhat

Kardeşim bende evlenirken aldım 2021 7 ayda kuruldu sonrasında kasasında köpük taşması ve birleşim yerlerinde kaynak hatası vardı 3 ay sonra değiştirdiler bugün itibarıyla il dışında bulunduğum süreçte buzdolabım bozulmuş dolap dolusu et bozulmuş 3 yıl bile çok dayandı uc yıla bir buzdolabı sart

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 19:17
Arçelik Buzdolabı Gövde Gaz Kaçağı Ve Tamir Olmaması!
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 16:57
Arçelik Çöp Buzdolabı Arızası