Arçelik Elektrikli Süpürge mavi ışık

Helin
13 Haziran 2023 12:12
Arçelik Kategorileri

Marka Profili

Arçelik 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Arçelik Elektrikli Süpürge Kırmızı Işık Yanıyor?
Arçelik elektrikli süpürgelerde “kırmızı ışık” uyarısı standart modellerde yer alan bir gösterge değildir. Bu uyarı çoğunlukla robot süpürge benzeri modellerde görülür ve cihazın bir arıza veya koruma durumuna geçtiğini ifade eder. 1. Model Türünü Kontrol Edin Kırmızı ışık, klasik elektrikli süpürgelerde bulunmadığı için cihazın robot süpürge veya farklı bir kategoriye ait olması mümkündür. Robot modellerde kırmızı ışık; şarj olmama, sensör hatası veya genel bir arıza göstergesi olabilir. 2. Aşırı Isınma Durumunu Değerlendirin Süpürge klasik bir modelse ve çalışmayı durdurduysa, sorun genellikle kırmızı ışık değil, motorun aşırı ısınarak termal korumaya geçmesidir. Bu durumda cihaz kendini korumak için kapanır ve soğuyana kadar yeniden çalışmaz. 3. Filtre ve Hortum Tıkanıklığını Kontrol Edin Aşırı ısınmanın temel nedenleri şunlardır: - Dolu toz haznesi veya torbası - Tıkanmış filtreler - Hortum veya fırça başlığında yabancı cisim bulunması Bu tıkanıklıklar hava akışını azaltarak cihazın korumaya geçmesine yol açabilir. Bilgi Notu: Arçelik standart elektrikli süpürgelerde “kırmızı ışık uyarısı” bir arıza kodu değildir. Robot süpürgelerde ise kırmızı ışık, cihazın çalışmayı durduran kritik bir sorunu olduğunu gösterir. Kısaca: - Kırmızı ışık genellikle robot süpürge modellerinde görülür. - Standart süpürgelerde kırmızı ışık yoktur; durma sorunu aşırı ısınmadan kaynaklanabilir. - Filtre, hazne ve hortum tıkanıklıkları kontrol edilmelidir. - Cihaz soğuduktan sonra tekrar çalışmayı deneyin.
TrustBuy Güven Skoru