Cemal sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 20:59

Buzdolabım soğutmuyor. Servis istedik, geldi. Üst tarafta ısıtıcı değişecek dendi, 3 gün sonra değişti. Baktık ki yine soğutmuyor. 7 gün sonraya randevu verildi, 2 gün daha ertelendi. Bakıldı, gaz kaçağı var, gaz takviyesi yapılacak ama garanti veremeyiz. Sorun ne? Parça ise değiştir, yok değişmez. Artık 10 senelik dolap çöp. Garanti bitti, dolap çöpe gitti. Bunu tamir edecek usta gibi usta yok. Desenize kocaman Arçelik tabelamızda.

22 Ağustos 2024 11:40 (Şikayetten 14 saat sonra)
25 Ağustos 2024 02:02

Ben Dolabımda tıkanma varsa bulunmasını. Teknisyenin tespit etmediği ama varsayım olarak Yapılacak gaz şarjı'nın da garanti verilmesini sorunumun net çözümünü istiyorum. Malzemelerimin bozulmasını istemiyorum. Gövde içine ulaşılamıyor gövde değişmiyor eeee garanti bitmiş. Artık görüntülü beton altı su kaçağı bulunuyorsa gövde içi boruların kaçağıda bulunmalı yoksa niye gövde içine alınıyor. Bakın ben 10 senelik dolabımı çöpe atmayacam. 10 yılı 20 yılı 30 yılı vesaire geçmiş araçlar yollarda parçası da bulunuyor ustası da tıkır tıkır yol alıyor. 2014 motor değişti,2016 motor değişti,2018 ısıtıcı değişti 2024 ısıtıcı değişti. Öyle böyle gitmiş Dolabım arızası 2012 fabrika çıkışı devam etmiş demek ki! Yetkili servislerde Arçelik tabelasında yapılamazsa eyvallah derim. Öneri : Arçelik Mağazalarınızda 10 yıl sonra yenisi alınacak diye tabela yazılsın.

26 Ağustos 2024 13:32

Devam eden açılan talep Randevu sonucu verilen Cevap süper...! 10 Sene garanti bitmiş dolabımın. Demode ürün, Malzeme temini yok. Teşekkürler Arçelik ve yetkili servis.

28 Ağustos 2024 15:43
Buzdolabımın Sürekli Soğutmama Problemi ve Yetersiz Servis Hizmeti

Malzeme Temini yok neden...! 2012 yılında aldık 10 sene bitti garanti bitti dolap bitti sonra arızalan Herhangi parça ise bulunmuyorsa yapılmıyorsa niye mağazalarınızda 10 sene şu parça arızalandığında kullan at dolaptır. Belirtilmiyor. Resmini Yüklediğim tertemiz dolap sizler evinizde olsa ne yapardınız.?

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 13:06
Mustafa sonuçtan çok memnun

31 Ekim 2024 16:31
"Arçelik markasına ve servis hizmetlerine teşekkür ederim. Dolabımı indirimli şekilde yenilediler. Arçelik'le devam"
Arçelik Buzdolabı Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
Arçelik Buzdolabı Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Arçelik 283614 Ieı Şikayetim

Gülşah
17 Ekim 2024 17:27
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 23:51
Ayşe sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 17:49
"Arçelik dolabımı değiştirdi, gösterilen ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim. Bu markayı tanıdıklarıma önereceğim ve bu markadan alışveriş yapmaya devam edeceğim. Teşekkürler Arçelik:)"

Arçelik Kategorileri