Şebnem sonuçtan çok memnun

Arçelik'in 10 Günlük Makine İçin Servis Ücreti Talebi

27 Eylül 2024 23:57
Şebnem'in Teşekkür Mesajı
“Ürün değişimim yapılıyor teşekkür ederim marka ve çağrı merkezi çok ilgiliydi sürekli aranıp bilgilendirildim”

Arçelik 10 günlük makineye servis ücreti istiyor.! 10 gün önce kurutma makinem,7 gün önce de klima montajım yapıldı. Kurutma makinem montaj yapıldıktan ilk kullanım sonra videoda olduğu gibi cızırtılı bir ses çıkarmaya başladı. Ekran kısmının olduğu yerde bir çıkıntı var ve orayı tuttuğunuzda ses duruyor. Bir sorun yoktur diyerek kullanmaya devam ettik.

Bir hafta sonra klima montajına gelen ekibe bu sesin neyden kaynaklandığını sorduğumda ekran kısmına avuç içiyle vurdu ve ses kesildi ancak kullanmaya devam ettikçe ses artarak gelmeye devam etti. Gelen ekip tekrar servis gelmesi gerektiğini makinenin değişmesi gerektiğini not aldıklarını ve servis yönlendireceklerini belirttiler.

Tam 5 gün bekledim kimseden ses seda olmadığını görünce çağrı merkezini aradım ve servis tespite geldiğinde 500 TL bir ücret aldığını belirttiler. 10 günlük makinede neyin tespit bedeli? Üstelik makinenin değişmesi gerektiğini söyleyen bir teknisyen var.

Makineyi kullanmaya devam edebilirsiniz ancak değişmesi gerekir dediler. Gelen giden yok çağrı merkezini aradığımda ücret çıkabilir şeklinde bir yanıt alıyorum. Makine satışını yapıp montaja kadar mükemmel ilgilenen ekip ilk arızada ücretten bahsediyor.

Makine değişimi gerçekleşmediği takdirde haklarımı sonuna kadar arayarak THH ye gideceğimi belirtmek isterim. 10 günlük makinede (üstelik servis tarafından montajı yapılan) hizmet bedelini kabul etmiyorum. Acilen bir ekip yönlendirilip değişim talep ediyorum. Aksi takdirde burayla yetinmeyip CİMER ve THH de hakkımı arayacağım.

28 Eylül 2024 15:58 (Şikayetten 16 saat sonra)
01 Ekim 2024 09:22

Hala bir geri dönüş olmadı

09 Ekim 2024 22:47

30 Eylül 2023 00:44
Av. sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 09:51
Merve sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 11:23

06 Kasım 2023 15:12