Arçelik Yaşamkent Yetkili Servis

12 Mayıs 2024 22:29

Arçelik Yaşamkent Yetkili Servis (Yaşamkent mah. 3207 cad. No:61 Çankaya / Ankara) bir ay önce çalışır durumda olan el blenderın plastik gövdesi ve dişli ( dişli sorun yoktu. Bana yenilirsek daha iyi olur. Dendiği için değişim oldu). Yetkili serviste değişen tüm parçalar 1 yıl garanti kapsamında olduğu söylendi.
11.05.2024 tarihinde tamir sonrası ilk defa kullandım. Sorunsuz çalıştı. Blenderdan metal eziciyi çıkarırken değiştirilen plastik parça metal kısmin ucunda kaldı. Bunun için servise gittim. Bana hemen yaparız dendi. Ürünü alıp teknisyene göstermek için gitti. Biraz bekledikten sonra metal ezici iznim olmadan, bana sormadan içini çıkartmışlar. Metal bıçağı, contasını çıkarıp, kırılmış olduğunu, içindeki parçalardan ses geldiğini, çalışmadığını söyledi. Ve 450 TL bir parçanın ücreti, diğer parçaların bilgisayardan bakması gerektiğini söyledi. Ben eve gelirken ürünümün çalıştığını, kendilerinden böyle bir talepte bulunmadığımı söyledim. Bana sormadan, izin almadan niye içini söktüklerini sordum. Bu durumu tutanak tutulmasını, şikayet edeceğimi söyledim. Çalışan ürünümü bozuk olduğunu, iddia etti. Arçelik yetkili serviste kurumsal bir yer iznim olmadan yapamazsınız dedim. Ve bana ciddi anlamda bir maliyet çıkardı. Bu durumu tutanak tutulmasını, şikayetçi olacağımı söyledim. Çalışan son derece çirkin tavırları kabalaşarak konuşmaya başladı. (Arçelik yetkili serviste çalışanların yaka isimlikleri yok. ) Arçelik müşterisiyim, yetkili serviste yaşadığım bir olay kameralarda da kayıtları mevcuttur. Diğer çalışanlar araya girip onun adına özür diledi. Ürünü sormadan müdahale edilemez haklı olduğumu söylediler. İçeriye girip metal ezicinin parçalarını takıp getirdiler. O an orada çalıştırdım. Ürün çalışıyor, bıçaklar dönüyordu. Metal ezici çalışıyordu. Çalışanlara; çalışan sorunsuz ürünü izinsiz sökülüp, niye çalışmadığı söylendi? Bu durumu yetkililere bildirip şikayetçi olacağımı söyledim.
Eve gittiğimde metal eziciyi yıkadım. Yıkarken metal ezicinin içine su kaçıyor. İç aksama sıvı kaçağı meydana geliyor. Bu durum sağlık ve hijyen açısından uygun değildir. Metal ezicinin eski haline gelmesini bu durumu telafi edilmesini istiyorum.
1) Arçelik yetkili servisinde iznim olmadan, bana sorulmadan çalışır bir ürün niye parçaları söküldü?
2) Çalışır, sorunsuz bir ürün niye bozuk dendi?
3) 450 TL ücret çalışan, sorunsuz bir ürün için niye maliyet çıkarıldı?

Murat sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 12:37
Arçelik'in Müşteri Güvenliğini Hiçe Sayması
Arçelik'in Müşteri Güvenliğini Hiçe Sayması
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
06 Şubat 2024 10:58
Timur sonuçtan çok memnun

30 Haziran 2024 14:34
"Teşekkürler ilginizden dolayı"
Bilgi sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 17:58

19 Ekim 2023 11:18