Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Siverek Servisi

25 Mart 2023 14:07

Adıyaman'da ikamet ediyorum depremden beri buzdolabı bozuk. Ben Arçelik Siverek servisini çağıralı 1 ayı geçti. Üç dört defa geldiler. Bazen randevuya gelmedikleri de oldu. Benden 1175 lira para aldılar sürekli arıza düzeldi deyip gittiler. Benden servis ücretini fazla aldılar. Parayı çok kolay alıyorlar ama maalesef ben hizmet alamıyorum. Arçelik'e yakışan bu mu yani resmen beni yanılttı mağdur ettiler. Arçelik çağrı merkezini yüz defa aradım sürekli iletiyoruz talebinizi biz müdahale edemiyoruz diyorlar. Servis beni mağdur ediyor bir ay geçti diyorum. Servise iletiyoruz diyorlar. Beni mağdur eden Arçelik Siverek servisine iletiyoruz diyorlar. Sıradan bir tamirci çağırsaydım en kötü bir iki güne arızam düzelmişti. Arçelik bir ayı geçmiş ve bütün güvenimizi bitirmiştir. Gerçekten yazık. Hâlâ sorunum devam ediyor Arçelik Siverek servisini arıyorum açmıyorlar meşgule atıyorlar. Arçelik genel çağrı merkezini arıyorum sürekli talebiniz iletiliyor diyorlar başka bir şey yapmıyorlar.

26 Mart 2023 11:42

Videosunu ekledim, benden ilk aldıkları 300 liranın mesajı ve bilgisi bana iletilmedi. Servis ücreti 200 lira ama benden 300 lira almışlardı ilk geldiklerinde. İnsanları kandırmakta onlar için bir mahsur yok demek ki yoksa bir ay geçmiş ben hâlâ sorunun çözülmesini beklerken hâlâ tamir parası istemezlerdi.

26 Mart 2023 11:37

Adıyaman'dayım depremden bu yana bozuk olan 24 şubatta ilk randevusunu aldığım @Arçelik buzdolabı için @Arçelik Siverek servisi 4 defa geldi benden 1175 lira para aldılar. Her gün ama her gün @Arçelik çağrı merkezini arıyorum mağduriyetimi gidermeleri gerektiğini söylüyorum. @Arçelik Siverek servisinin benden fazla para aldığını fazla servis ücreti aldığını sorun giderilmediği halde her defasında sorun giderildi deyip benden para alıp gittiklerini; daha sonrasında ben onlarca defa aramama rağmen telefonu açmadıklarını, meşgule attıklarını beni resmen kandırdıklarını söylüyorum. Her gün bir iki defa bunu anlatıyorum genel çağrı merkezine. Bana diyorlar ki bunları servise iletiyoruz onlar sizinle iletişime geçecek. Servis benden fazla para almış bir ayı geçtiği halde arıza giderilmemiş benim telefonumu açmıyorlar bile diyorum. Çağrı merkezinden aldığım yanıt sürekli aynı: Servise iletiyoruz. Dün şikayetimden dolayı aradı çağrı merkezi buzdolabında parça değişimi yapılacağını ve bu yüzden ücret alınması gerektiğini söylüyor bana. Sizin hiç vicdanınız yok mu? 1 ay geçmiş diyorum @Arçelik Siverek servisi arızayı düzeltmeden benden sürekli para alıp arıza düzeltildi deyip gidiyor diyorum. Hâlâ çağrı merkezi diyor ki parça değişimi için ücret alınması gerekiyor. Bir ayı geçmiş bir arızayı düzeltememişsiniz. Benim derdim, yaşadıklarım bana yetiyor bir de sizin vicdansızlığınız ile mi uğraşayım. @Arçelik güvenilir diye servisinden hizmet alayım dedim. Hizmet sıfır, sadece mağduriyet ve insafsızlık var. Allah korkusu kalmamış kimsede. Normal bir arıza kaç günde giderilir hadi şartlar elvermedi bir hafta sürdü desem neyse. 1 ay geçmiş diyorum. Hâlâ benden parça değişim bedeli istiyor @Arçelik. Bir aydan fazla zamandır beni mağdur eden bu kadar uğraştıran, hâlâ sorunumu çözmemiş olan @Arçelik ve @Arçelik Siverek servisine hakkımı helal etmiyorum. Benden aldıkları paranın tek kuruşu helal değil, hak ederek almadılar, hâlâ tamir için utanmadan istedikleri ne kadar paraysa hiç birini helal etmiyorum çünkü hak etmediler. Keşke gidip sıradan bir tamirci çağırsaydım en kötü bir haftada arıza giderilirdi. Yazıklar olsun! Ekran videosunu ekledim, benden ilk aldıkları 300 liranın mesajı ve bilgisi bana iletilmedi. Servis ücreti 200 lira ama benden 300 lira almışlardı ilk geldiklerinde. İnsanları kandırmakta onlar için bir mahsur yok demek ki yoksa bir ay geçmiş ben hâlâ sorunun çözülmesini beklerken hâlâ tamir parası istemezlerdi.

Arçelik Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru