Gül sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2023 15:00

Arçelik'ten anneme set üstü satın aldık geçen cumartesi günü taktırdık. 1 gün olmadı demirleri soyulmaya başlandı. Servis çağırdık normal dedi çizilebilir. Bundan önceki kullandığımız da Arçelik marka idi ki halen kapıda duruyor 15 yıllık bir demirinde çizik yok. Fırını bozuk diye değiştirmek istedik. Memnun kalmasam zaten Arçelik almazdık. Çözüm bulunsun istiyorum.

09 Haziran 2023 14:58

Arçelik set üstü ocak demirleri hakkında şikayetinde bulundum haklarını yiyemem hemen ilgilendiler ve birkaç gün içinde de demirler yenileri ile değişti. Fakat bir günde soyulmaya başlayan demirlerin yenileri de aynı şekilde soyuldu. İlk kez Arçelik kullanan biri olsam markayı suçlarım ama önceki ocağımız da Arçelik markaydı. Markanın buna bir çözüm bulmasını istiyorum. Tekrardan değişim olacaksa yine soyulma mevcut olursa ne olacak? Ki oldu.

22 Mayıs 2023 15:08 (Şikayetten 7 dakika sonra)
29 Mayıs 2023 11:24

Aslında teşekkür yazmak için girecektim sayfaya. Çözüm sunuldu gelip ocağın demirleri de değişti fakat sonuç aynı yine soyulmalar oldu. Ya seriniz de bir sorun var ya da kaliteniz de düşüş meydana geldi. Bunları yıllardır Arçelik kullanan biri olarak yazıyorum. Çözüm ne sunulacak merak ediyorum?

01 Haziran 2023 12:42

Halen Arçelik in tekrardan bir çözüm sunmamış olması şaşırtıcı.

Saliha
16 Aralık 2023 17:47
Erol sonuçtan memnun

16 Mart 2025 16:15
Vildan sonuçtan çok memnun

Vildan
14 Mart 2024 00:52
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
11 Nisan 2025 10:32
Arçelik Ocakta Boya Kalkması Mağduriyeti
İrem sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 11:43
Arçelik Kategorileri