Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 21:21

6233 Arçelik bulaşık makinem arızalandı, servis geldi. Prizden kaynaklandığını söylediler. Prizi tamir ettim, çalışır hale getirdim. Sağlam makineyi tamire verdim, bozuk makine getirdiler. Bana 1 hafta içinde 3 kere bozuldu, yine servise götürdüler. 1 hafta içinde yine bozuldu. Nasıl bir hizmet veriyorsunuz anlamıyorum. Yetkili servis elemanlarınız işin erbabı değil, iş bilen elemanlarla çalışın. Sizden ve servis elemanlarından şikayetçiyim. Hizmet 0, müşteri memnuniyeti 0. Bir makineyi tamir edemeyen bir şirket, yazıklar olsun size.

23 Kasım 2024 10:18 (Şikayetten 12 saat sonra)
23 Kasım 2024 10:36

Henüz giderilen bir çözüm yok bir servis elemanı gelip makinenin neresinde ne arıza var onu bulması gerekiyor ama servis elemanları arızanın nereden olduğunu bilmiyorlar hemen atölyeye alalım orada daha iyi bakir diyorlar sağlam makineyi götürüp bize bozuk makine getiriyor efendim makinanız onarıldı teslimat için getireceğiz diyorlar getirip makine yerine koyuyorlar bir kere mahsus çalışıyor mu çalışmıyor mu diye calisitiriyorlar ondan sonra makine çalışıyor diyor gidiyor o hafta içinde 3 kere makinem bozuldu sonra servis geldi sorun kapaktan dediler yine atölyeye alıyoruz dediler ve yine makine tamiratı çözümlenmeden getirip teslim edildi makine 1 hafta olmadan tekrar bozuldu ya bu makine adam gibi yapılıp gelsin ya da yapamıyorsanız bu isi Arçelik ailesi olarak isiniz bırakıp gidin kardeşim

29 Kasım 2024 11:47

Arçelik firması ve servis elemanları hiçbir işe yaramıyorsunuz garanti kapsamındaki sağlam makineyi alıp yerine işin ehli olmayan servis elemanlarınız bozuk makine bırak gittiler ve 1 ay içinde aynı hatayı 5 kez verdi bir çözüme ulaşamadılar yazıklar olsun

02 Aralık 2024 11:30

Merhaba Arçelik müşteri hizmetleri arıyor bir çözümü ulaştınız mi diye daha arızanın nerede olduğunu bilmeyen servis elemanlarınız var neden daha arıyorsunuz ki 5 defa aynı arızayı verir mi bir makine

07 Aralık 2024 22:47

Çözümü iyi hallettiler bir çözümü bulamayan servis elemanı neden çalıştırıyorsunuz ki tutmayın Arçelik böyle servis elemanına para ödüyor ya yazıklar olsun hak etmiyorlar bunlar hizmeti makine bir kere çalışıyor su birikintisini boşaltmıyor bir çözüm bulamadılar 5 kez hata verdi yok fişten yok kapaktan dediler garantisini bitirdiler en sonunda sıfır hizmet sıfır müşteri memnuniyeti yazıklar olsun

Leman sonuçtan hiç memnun değil

Leman
19 Kasım 2024 09:37
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
22 Ağustos 2023 08:58
Arçelik Bulaşık Makinesi Ürün Değişimi Sorunu
Arçelik Bulaşık Makinesi Ürün Değişimi Sorunu
Derya sonuçtan çok memnun

Derya
21 Ekim 2023 16:57
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Gülcan
24 Kasım 2023 22:41
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
08 Haziran 2024 04:36