Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Montaj Hatası Ve Sorumsuzluk

04 Ağustos 2024 15:21
03 Ağustos 2024 16:18

Klima takılırken iki tarafa da vidalama yapılması gerekiyormuş, ancak servis tek tarafa yapmış. Elektrik kablosu takılmadan önce de kapak tam oturmamıştı. Servis çağırdım ve gelen servis bana ben o vidayı takmak zorunda değilim. Bu kablo burda olduğu için kimseyi servisin hatası var diye inandıramazsınız diye cevap verip uğraşmak istemedi. Klimayı söküp diğer tarafa vida takmanız gerekiyor dediğimde ben onunla uğraşamam onun için komple sökmem gerekiyor yapmam diyerek resim çekip gitti. Resmi çekerken sağ tarafı veya komple yamuk duran klimanın resmini değil tek taraflı kablo olan kısmı çekti. Sorunumun acil olarak çözülmesini istiyorum.

05 Ağustos 2024 09:37 (Şikayetten 18 saat sonra)
05 Ağustos 2024 22:06

Merhabalar yönlendirilen servis bana ilk işlemi onların yapmadığını bu nedenle servisin 800 TL ücret ile gelebileceğini iletip, işlemi yapan servis ile çözmem gerektiğini iletti. Tekrar talep oluşturdum. İlk servisten başka teknisyen gelip hatalı kurulumu düzelmesi adına ama beni ne arayan oldu ne de talebim ile ilgili bir gelişme var. Sorunumun ücretsiz şekilde çözülmesini talep ediyorum. Arçelik gibi büyük bir firma ürünün arkasında durmalı.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
05 Haziran 2025 17:48
Defolu Klima, Çözülmeyen Sorunlar Ve Sürekli Servis Mağduriyeti
Ümran sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klimam Soğutmuyor Servis Çözüm Sunmuyor

Ümran