Merve sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Marka Çamaşır Makinem Temiz Yıkamıyor

03 Şubat 2024 18:56

Arçelik marka çamaşır makinemin garantisi henüz bitmemişken, makinem çamaşırları temiz yıkamıyor, lekeleri çıkarmıyor ve beyazlarımı gri bir şekilde çıkarıyor. Bu durumu videolar ile de kanıtladım. Her türlü marka deterjanı denememe rağmen sorunun deterjandan kaynaklanmadığını, annemin çamaşır makinesinde yıkadığımda çamaşırların tertemiz çıktığını gözlemledim. Arçelik müşteri hizmetlerine bu durumu ilettim ve yetkili servis gönderildi. Ancak yetkili servis, makineyi detaylı incelemeden yüzeysel bir bakış atıp, 'Sorun makinede değil, makinenin görevi sadece suyu alıp ileri geri çevirmek. Sorun deterjanda.' diyerek ayrıldı. Aylardır defalarca müşteri hizmetlerini arayarak durumu izah etmeme rağmen, onların tek yaptığı yeni bir servis randevusu oluşturmak oldu. Fakat Akhisar'daki Arçelik yetkili servisi beni tanıdığı için bir daha gelmedi. Müşteri hizmetleri atölyeye alınması için not düşse de Akhisar yetkili servisi, 'Atölyeye almayacağız, haberiniz olsun.' diyerek aradı. Bu büyük bir saygısızlık ve ben böyle bir yetkili servis anlayışı görmedim. Arçelik gibi büyük bir firma aylardır bu problemime bir çözüm bulamadı. Lütfen sizlerin yardımınıza ihtiyacım var.

04 Şubat 2024 16:12 (Şikayetten 21 saat sonra)

Menderes
15 Eylül 2023 16:09

Arçelik  Kusurlu Ürün Olduğunu Asla Kabul Etmiyor

Hümeyra
08 Kasım 2023 11:44
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 19:13
Gülsümm sonuçtan çok memnun

Gülsümm
04 Aralık 2024 21:00
"İlk başta zorlanmış olsam da şikayet var sayesinde genel merkezden dönüş aldım. Gereken yapıldı. İlginiz için teşekkür ederim"
Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

27 Temmuz 2023 18:39