Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Mağduriyet Giderilmesi Ve Çözüm Sunulmadı

09 Ekim 2023 13:55

Arçelik 10120m çamaşır makinesi ve genel merkezin iş bilmezliği yüzünden yaşadığım mağduriyet.
Arçelik den 1 yıl önce beyaz eşyalarımı aldım. Ancak aldığıma da pişman oldum. 1 yıl içinde 4 defa makinem için servis geldi. 3 de makineyi alıp atölyeye getirdiler ve sorunun amortisör ve kazanda olduğunu söylediler. Tamir ettik dediler. Ancak makine bana geldikten sonra aynı sorunlara devam etti.

Gelelim yaşadığım sorunlara;
1) makine yıkama yaparken temiz yıkama yapmıyor ve koku bırakıyor. Ayrıca körük de su birikintisi kalıyor. Buna bağlı olarak koku olduğunu söyledi servis.
2) kıyafetlerde yırtılma delik bırakma koparma ve tüylenme yapıyor.
3) makine aşırı sesli sıkma yapıyor ve sesli çalışıyor ayrıca alttan su kaçırmaya başladı.
4) makinem hiçbir şekilde su teması olmamasına rağmen etrafı küflenme yaptı.
Bu şikayetler üstüne servis değişim girmesine rağmen bölgeden gelen cevap; yumuşatıcı konularak kokunun giderileceği deterjan değişimi yapılması gerekliliği yırtılmaların tekstil hatası olduğu söyleniyor. Gerçekten çok harika bir çözüm. Üstelik forumda yazan bir çok şikayet var ve bunların hemen hemen hepsine de değişim kararı vermişsiniz, bu yaşattığınız mağduriyet yüzünden tüm haklarım saklı kalacak şekilde ve zararlarının tazmini olacak şekilde hukuki haklarımı arayacağımı bildiririm. Delil olarak servis fişleri şikayet var üzerinden yapılan şikayetler ve vermiş olduğunuz değişim kararları ve videolar kullanacağım.

09 Ekim 2023 17:16

Arçelik Hanife hanim aradı bölge red verdiği için bir şey yapmadıklarını söylediler koskoca Arçelik saçma bir çözüm önerisi de bulunan bölge yöneticisine kaldıysa vay haline ayrıca sorunlarının hepsinin delil ve görüntüleri var hukuki süreç baalaticam artık ayrıca her ne hikmet ise burda bu şikayet de bulunan diğer makinelere değişim kararı veren bölge bana nasıl red veriyor çözemedim Tüketici Hakem Heyeti kararına gre mağduriyet ve zarar tazmini içinde ayrıca bir dava açacağım Arçelik

01 Mart 2024 12:31

Evet arkadaşlar Tüketici Hakem Heyeti başvurum sonuçlandı ve haklı çıktım acil vir şekilde karara uyulmasinj makinenin degismini talep ederim

23 Eylül 2023 10:03
Arçelik 10120 M Çamaşır Makinesi Yıkamıyor
Arçelik 10120 M Çamaşır Makinesi Yıkamıyor

Sümeyra
21 Mayıs 2024 15:21
Arçelik 10120M Makinenin Sorunlu Olduğunu Kabul Etmiyor
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Çalışırken Kendi Kendine Beklemeye Alıyor

05 Ağustos 2023 10:58
Osman sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 17:55

22 Ekim 2023 20:09