Arçelik Kullanılamayan Özellikli Televizyon Yapmışlar

10 Mayıs 2023 20:43

2017 yılında aldığım Arçelik televizyonum bozuldu. Panel arızası olduğu söylendi. Daha sonra servis geldi. Televizyona aldı 3 hafta sonra panelin yapılamayacağını bildirip yeni televizyon teklifi ile geldi. Eski televizyonun üzerinden 5500 küsur lira para ödeyerek 0 yeni Smart televizyon aldım. Aldığım televizyonda telefonumu ekrana paylaş yaptığımda izlediğin videolarda kasma sorunu var. Hiçbir şekilde güzel bir video izlenmiyor ekrana yansıtma da. Konuyla ilgili yetkili servis çağırdım.

Yetkili servis bu sorunu çözemeyeceklerini söyledi. Yaklaşık 10.000 lira maliyetine katlandığım (eski televizyon + yeni televizyon ücreti) Arçelik son model televizyonda ekran yansıtma özelliği olmasına rağmen telefonu ekrana yansıtamıyorum 2023 yılının teknolojisiyle. Madem bu özelliği çalıştıramıyorsunuz o zaman yapmayın.

11 Mayıs 2023 11:32 (Şikayetten 14 saat sonra)
14 Eylül 2023 11:19

Konu ile ilgili teknik ekip geldi. Telefonum eski olduğu için donma yaptığını söylediler. Bugün itibari ile sıfır Samsung S21 fe 128 GB telefon aldım. Aynı donma sorunu devam ediyor. Eski diye benim telefonuma atılan sorunun kendi Bozuk televizyonlarında kaynaklandığı teyit etmiş olduk. Bir daha Arçelik veya benzeri ürünleri kesinlikle almam. Hem ürünler hem teknik servis kalitesiz.

20 Ekim 2024 16:18

Konu ile ilgili hiçbir dönüş alamadık. Televizyonumun değişimini talep ediyorum. Yoksa CİMER ve Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 17:47
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 19:07
Arçelik Televizyonumun Ekran Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
03 Temmuz 2023 15:45
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 11:55
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 12:38
Arçelik Servisi İle Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği