Umut sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klimada Sürekli Arıza ve İlgisiz Servis Sorunu

18 Ağustos 2024 10:25

Geçen sene aldığım Arçelik klimamda rüzgarlı havada ses gelmesi şikayetiyle klimayı aldıktan iki ay sonra iç ünitem değişti. İki üç ay sonra tekrar aynı arıza meydana geldi. Servis geldi, cihazı açtı, ses gelmedi ve evden gitmeye çalıştı. Halbuki bu videoyu 14 Ağustos saat 11'de çektim, servis saat 2'de geldi. Videonun çekim tarihini servise göstermeme rağmen servis evden gitti. Şirket size dönüş yapacak dedi, kimse aramadı. Servisi aradım, kaydımın kapatıldığı söylendi. Arızalı klimamda video çekmeme rağmen arıza kaydım kapatıldı. Eve gelen servise 'Otur biraz bekle, ses bazen geliyor.' dediğim halde servis 'Başka müşterilerim var.' deyip beklemeden gitmeye çalıştı. Kendisine benim de müşteri olduğumu ve bu servisi 15 gün boyunca gelmesini beklediğimi söyledim, umursamadı ve gitti. Madem çok müşterin var, sök klimayı al götür, iş yerinde bak. Deneyimsiz, cihazın kapağını bile sökmeye tenezzül etmeyen bir teknisyen ve Arçelik yetkili servisin umursamazlığı müşteriyi sadece mağdur ediyor. Klimamda ses devam ediyor. Çözüm ile alakalı beni arayan soran asla yok. Kafalarına göre arıza kaydını kapatıyorlar, servis yollamıyorlar. Ve klimamın iç ünitesinin değiştiğine dair belgeyi yetkili servis ve Arçelik klima servisi Merter şubesinden defalarca istememe rağmen beni umursayan kimse yok. Hakkımı tüketici hakem heyetinde ve savcılıkta arayacağım.

18 Ağustos 2024 18:41 (Şikayetten 8 saat sonra)
Umut
Umut
18 Ağustos 2024 18:54

Beni aradılar ve sorunum çözülmedi

Emre sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 10:39
Murat sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 11:14
Arçelik Artık Bir "marka" Değeri Taşımıyor, Almayı Düşünmeyin!
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 00:22
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2025 19:54

15 Temmuz 2023 12:13