İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
13 Ağustos 2024 17:24

25.06.2024 tarihinde kurulumu gerçekleştirilen Arçelik marka klimam soğutmuyor. İki kere servis çağırdım fakat hiçbir çözüm getirmediler. Geliyorlar soğuk üflüyor deyip gidiyorlar. Tamam soğuk üflüyor ama 5 ya da 10 dakika soğuk üflüyor. Sonra üflemiyor. Klimayı salonda kullanıyorum. 18000 BTU'luk bir klima ve salonum için yeterli ama eve geldiğimde 33 derece olan ev, 6 saat klimayı sürekli hızlı soğutmada veya 18 derece çalıştırmama rağmen en fazla 29 dereceye düşüyor. Ayrıca klimadan sürekli minik minik damlalarla su geliyor. Arçelik servisine geri alın ya da değiştirin diyorum bana nereye şikayet ederseniz edin. Biz kontrol ettik bir sıkıntı yok diyor. Daha 2 ay önce aldığım klima soğutmuyor ve Arçelik de bana hiç yardımcı olmuyor. Arçelik'den klima aldığıma çok pişmanım. Tüketici Hakları'na da şikayet ettim ama 35000 TL verdiğim klima elimde kaldı.

18 Ağustos 2024 22:34

25.06.2024 tarihinde kurulumu gerçekleştirilen Arçelik marka klimam soğutmuyor. İki kere servis çağırdım fakat hiçbir çözüm getirmediler. Geliyorlar soğuk üflüyor deyip gidiyorlar. Tamam soğuk üflüyor ama 5 ya da 10 dakika soğuk üflüyor. Sonra üflemiyor. Klimayı salonda kullanıyorum. 18000 BTU'luk bir klima ve salonum için yeterli ama eve geldiğimde 33 derece olan ev, 6 saat klimayı sürekli hızlı soğutmada veya 18 derece çalıştırmama rağmen en fazla 29 dereceye düşüyor. Ayrıca klimadan sürekli minik minik damlalarla su geliyor. Eve başka insanlarda çağırdım Arçelik kliması olan bana bu klima soğutmuyor diyorlar. Arçelik servisine geri alın ya da değiştirin diyorum bana nereye şikayet ederseniz edin, biz kontrol ettik bir sıkıntı yok diyor. Daha 2 ay önce aldığım klima soğutmuyor ve Arçelik de bana hiç yardımcı olmuyor. Arçelik'den klima aldığıma çok pişmanım. Tüketici Hakları'na da şikayet ettim ama 35000 TL verdiğim klima elimde kaldı. Şikayetvar a yazdıktan sonra aradılar tekrardan servis yönlendireceğiz dediler ama kimse randevu için aramadı ve gelmediler. Arçelik çözüm bulmuyor malının arkasında durmuyor.

profile profile
14 Ağustos 2024 12:27 (Şikayetten 19 saat sonra)

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
08 Ekim 2024 16:04
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 18325 Klima Soğutma Sorunu

18 Temmuz 2024 18:31
Arçelik 18325 Klima Soğutma Sorunu
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 12:46
Veysel sonuçtan hiç memnun değil