Arçelik Klima Isıtmıyor Soğutmuyor.

05 Şubat 2024 23:15

Arçelik marka 24325 Ekolojik inverter Klima 24.000 BTU/h
Split Klima aldık, Kurulum yapıldığı günden beri ne soğutma nere ısıtma performansından memnun değiliz. Ayrıca, havaların soğumasıyla ısıtma modunu denediğimizde cihaz evi küçücük bir odayı hiç ısıtmıyor. Ödediğimiz para boşa gitti. 7 8 aylık bir cihazda bu tür sorunlar yaşamak hayal kırıklığı yarattı ve bir daha Arçelik ürününü tercih etmeyeceğim. Arçelik bu sezon beni hayal kırıklığına uğrattı. Yazın en hızlı soğutma özelliğine sahip olduğu iddia edilen model hiç soğutma yapmıyor, ancak şu an hava soğuk olmasına rağmen sıcaklığı 30 dereceye ayarladığımda bile cihaz yeterince ısıtmıyor, hafif ılık hava üflüyor ve bu durumdan hiç memnun değilim. Alınacak bir kaliteye sahip olduğunu düşünmüyorum. Kaç kere servis çağırdım ancak onlar da 'Performansı bu kadar' diyorlar. Isıtma ve soğutma konusunda kesinlikle yetersiz buluyorum. Diğer odam da olan 8 senelik Siemens 12.000 BTU klima bile performansı 10 kat bundan iyi.!

03 Mayıs 2024 17:49

Geçen sene Arçelik marka 24325 Ekolojik inverter Klima 24.000 BTU/h Split Klima aldım aldığım günden beri pişmanım klima daha 6. 7. Aydan beri arıza vermeğe çalıştı gelip değiştirmedikleri parça kalmadı. Ne ısıtma ne soğutmanın bir faydasını görmedim sürekli servis yönlendiriyorlar. Klimayı 2. El mi sattılar bana bozuk mu verdiler anlamadım. Klimanın iadesi ya da değişimini istiyorum. Aksi takdirde tüketici haklarını başvuracağım!

profile profile
06 Şubat 2024 12:46 (Şikayetten 13 saat sonra)
Firat
Firat
03 Mayıs 2024 17:37

@Arçelik bu klimayı ile aldığım günden beri hayrını görmedim klima tekrar arıza veriyor!

Çağlar
13 Haziran 2024 17:26
Arçelik İnverter Klima İç Ünite Su Akıtıyor Marka Arkasında Durmuyor
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Durmuş
20 Kasım 2023 09:28