Sinem sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 12:54

13 Aralık 2021 de aldığım k-3283 ın çay makinesi ilk olarak 4 gün sonra 17 Aralık 2021 de servise gitmeye başladı. Ve 10 kere servise gitti. Sürekli alttan su kaçırıyor aynı hatayı veriyor. İlaveten arada üst demlikten de defalarca su kaçırdı. Defalarca değişim talebinde bulundum. Ama 8. Ci servisine gidişinden sonra Arçelik Antalya Doğugarajı yetkili servisi artık cevap bile vermez oldu. Ki 7. Ci servisten sonra bir daha tekrarlarsa değişim yaptıracağız dedi. Ama Belli ki süresel olarak oyalamışlar. Hiç hiç yakışmıyor. Arçelik'e ama görüyorum ki Arçelik'in tüm çay makinelerinde varmış bu sorun. İlaveten bu 10 servisin içinde 1 seferinde de cihazı kırık getirdiler ve yine geri döndü servise. Rezidansta ayar yok Belli ki belli bir sure sonra içindeki contaları aşırı ısıdan dolayı yakıyor yine servise gidiyor bu bir üretim hatası. Ve şu an 10. Cu serviste değişim istediğimde garantiniz bitmiş değişim için 1800 TL ödemeniz gerekiyor deniyor. Garanti bitmeden zaten servise gitmişti. 9. Cu kere yine lastik bir şey değiştirip gönderdiler. Ben neden mağdur olduğum cihaz için para ödüyorum bu tamamen üretim hatası. Cihaz zaten su kaynatırken aşırı güç veriyor ve normale göre uzun kaynatıyor. Ve ben bunu ilk aldığım ve ilk kullanmaya başladığım anda fark ettim. Buzdolabımın microdalga fırınımın altından sular aktı defalarca. Sabah çocuklarım mutfağa girerken yerdeki suyu fark etmeyip kaydılar maddi manevi zarar verip sattığınız ürünün arkasında durmamak nasıl bir kurumsallık? Çevremdeki herkese de anlatıyorum benim düştüğüm duruma düşmesinler diye. Ben kabul etmiyorum. Bu durumu gerekli tüm adımları atmaya devam edeceğim.

01 Temmuz 2024 18:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hatice

26 Temmuz 2023 16:50

Arçelik Çay Makinesi Arıza

Bilge
06 Ekim 2023 22:53
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
28 Eylül 2024 18:43