Buğra sonuçtan memnun

Buğra
25 Nisan 2024 16:16

Ürünü alalı yaklaşık iki yıl oldu. Aldıktan altı ay sonra LED'leri yanmamaya başladı veya yanıyor olsa da fırçası dönmüyordu. Garantiye verdim ve yenisiyle değiştirildi. Ancak şimdi aynı ürün yine aynı sorunu yaşıyor. Çalıştırıyorum, LED yanıyor ama fırça dönmüyor. Bana, anneme ve yazlığa toplam üç adet aldım. Yazlıktakini az kullandığımız için bir sorun yaşamadık ama anneminki de aynı sorunla üç-beş ay önce bozuldu. Onun ürünü de garanti kapsamında değiştirildi. İlgilendikleri için teşekkür ederim ancak garanti süresi bittiğinde ne yapacağız? Ürünü eşe dosta tavsiye ediyordum.

25 Nisan 2024 18:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ömer
Ömer

Merhaba, aynı konudan biz de şikayetçiyiz. 2 ay ara ile 3 kez servise gitti ve fırça başlık her defasında değişti. Son servisi gönderdiğimizde artık bu son ücretsiz tamir, bir daha aynı sorunla gelirseniz ücretli tamir olacağı söylendi. Şok olduk, çünkü garantimiz devam ediyordu... Süpürgemiz yine arızalandı, şu an kullanmıyoruz paramız çöp oldu ve bu da bize ders oldu, bundan sonra ne Arçelik alırım ne de aldırım. Daha doğrusu yerli markaya olan güvenim de sarsıldı.

25 Ocak 2024 14:40
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

Saliha
18 Temmuz 2023 03:28