Feridun sonuçtan çok memnun

Arçelik Hiçbir Şey Yapmadan Servis Ücreti Talebi

26 Şubat 2024 14:40
Feridun'un Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri yetkilisi Cansu hanıma destekleri için teşekkür ederim. Ücret iadem yapıldı ve sorunum çözüldü.”

Arçelik markasına ait set üstü ocağımın çakmaklığı arızalı olduğu için arıza kaydı oluşturdum. Kayıt oluştururken tüm istenen bilgileri eksiksiz olarak verdim; ürünün marka ve modeli, garanti durumu gibi bilgileri içeriyordu. Daha sonra servis tarafından yapılan inceleme sonucunda cihazımın eski olduğu ve bu modelin artık üretimde olmadığı, dolayısıyla cihazın tamamen değişmesi gerektiği belirtildi. Bu işlem için benden 400 TL servis ücreti talep edildi. Tüm cihaz bilgilerimi vermiş olmama rağmen, telefonda bu durumun bana bildirilmemesi ve sadece servis ücreti almak için evime gelinip bunun söylenmesi ve ardından 400 TL alınmasını kabul edilemez buluyorum. Ücretimin iade edilmesini talep ediyorum.

26 Şubat 2024 15:51 (Şikayetten 1 saat sonra)
20 Mart 2024 16:43

11 Mayıs 2024 17:19
Çiğdem sonuçtan çok memnun

Çiğdem
12 Şubat 2024 21:21
"Para iadesi yapıldı. İlgili bir marka, teşekkür ederim"
Kağan sonuçtan çok memnun

Kağan
15 Ocak 2024 10:20
"Çözüldü teşekkürler"
Gülay sonuçtan memnun

Gülay
27 Şubat 2024 14:19
"Ücret iade edildi teşekkür ediyorum, ancak şikayet söz konusu olmasa muhatap bulabileceğimi düşünmüyorum."
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 10:22
Arçelik Servis Elemanın Verdiği Hasarı Kabul Etmiyor.
Arçelik Servis Elemanın Verdiği Hasarı Kabul Etmiyor.
Arçelik Kategorileri