Uğur sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 19:25

Merhaba. 6 yıl önce evlenirken almış olduğum Arçelik dokunmatik 6588 bulaşık makinesinde sorun yaşadık. Bursa Hürriyet mahallesinde tamirci M**** Bey (Aydoğmuş Soğutma) e makinemizi verdik onarsın diye. 3-4 hafta onarılsın diye bekledik. Ama bugün getiriyoruz dediler ve bir baktık ki ürün yapılmamış. Sorduk neden diye. Arçelik parça göndermemiş. Ana kart ve dokunmatik panel yokmuş ellerinde. Benim bildiğim bu denli büyük firma da biliyordur ki bir ürünün yedek parçası 10 yıl hukuken piyasada olmak zorunda ve bize temin edilmek zorunda. 4 haftadır evde çile çekiyoruz ve beklediğimize de değmedi neden? Parça yok! Öyle bir şey yok. Parça olmalı ve bize temin edilmeli. En kısa ama en kısa sürede bir dönüş bekliyorum. 4 hafta bekledik zaten yeter. Müşteri destek ekibiniz en acil şekilde tarafıma dönsün lütfen. Kısa sürede dönüş olmaz ise resmi kuruluşların sosyal platformları da dahil her platforma yazacağım ve ardından dava yoluna bu işi götüreceğim. Benim hukuku bilmem gibi sizin de bildiğinizi düşünüyor ve tarafıma en kısa sürede dönüş bekliyorum.

21 Nisan 2024 12:45 (Şikayetten 17 saat sonra)

Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Zekeriya

08 Şubat 2024 20:23

Arçelik Bulaşık Makinesi Kronik Arıza Ve Yüksek Tamir Masrafı

Raziye
11 Aralık 2024 12:20
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
31 Mayıs 2024 10:49