Didem sonuçtan çok memnun

Arçelik Dikey Şarjlı Süpürge Daha 3. Kullanımda Çalışmaz Oldu.

Arçelik Dikey Şarjlı Süpürge Daha 3. Kullanımda Çalışmaz Oldu.
24 Mayıs 2023 11:04
Didem'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

Merhabalar,

yaklaşık olarak 2 hafta önce Akbatı AVM hanecioğlu Arçelik bayinizden ımperium GO Plus sd9161 modelli dikey şarjlı süpürgenizi aldım. Fakat 3. Kullanım için sarjı dolduğu halde makine çalışmadı. Sabah müşteri hizmetlerini aradım. Sistemde kayıtlı değilsiniz, önce kayıtlı olun faturanızı bulun bayı ile görüşün servis çağırın falan dendi. Kullanım hatası ise 150 TL servis ödemesi olurmuş. Yok onarım olurmuş. Yani ne saçmalık tüketiciye bu gibi yaklaşım Arçelik'e hiç yakışmıyor. Evdeki tüm beyaz eşyam ve küçük ev aletlerim Arçelik olan bir müşterinizim. Acil olarak bu ürünün yenisi ile değişimini talep ediyorum.

24 Mayıs 2023 10:44

Merhabalar,

Ek
Didem
Didem
24 Mayıs 2023 11:21

Teşekkürler.

24 Mayıs 2023 13:04 (Şikayetten 2 saat sonra)

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 15:23
Caner sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 09:10
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Şarjlı Süpürge 5 Dakikada Biten Şarj Ve Aşırı Isınma Sorunu Çözülmüyor

03 Ekim 2025 12:34
arcelik-sarjli-supurge-5-dakikada-biten-sarj-ve-asiri-isinma-sorunu-cozulmuyor-2.jpg
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Yıldız
01 Ocak 2025 00:19