Mahiye
14 Mayıs 2024 19:30

Arçelik buzdolabı ile alakalı sıkıntı yaşadık, durumu servise bildirdik. Servis, buzdolabının motorunun yandığını söyledi. Üç gün sonra motorla eve geldi. Tekrar dolabı kontrol ettiğinde, arızanın evde giderilemeyeceğini, dolabın servise gitmesi gerektiğini bize söyledi ve geçici olarak bir dolap bırakacaklarını belirttiler. Dolabı sonraki gün almaya geldiler ancak dolabın yerine geçici bir dolap bırakmadılar. Dolabın içindeki her şey koktu, zararım on bin liraya yakın. Dolap evden gitmeden önce resimlerini çekmiştim, iyi ki de çekmişim. Dolap teslim edildiğinde kapısı göçmüş, iç kısmındaki yerler zarar görmüş, iç kısımdaki çıtalar çatlamıştı. Bunu dile getirdiğimizde bize kapıyı değiştireceklerini ama iç kısım için yapacak bir şey olmadığını söylediler. Arçelik müşteri temsilcilerini yüzlerce kez aradım, bir kere bile geri dönmediler. Sürekli 'talep iletildi, sizi arayacaklar' dedikleri halde ne arayan var ne soran. Yazıklar olsun, sözde çok büyük firma; daha müşterisini bile aramaktan aciz. Arçelik demek, eziyet çekmek demek. Mahkemeye verip hakkımı almak için elimden gelen her şeyi yapacağım.

Gurbet
02 Aralık 2024 19:33

Buğra
08 Şubat 2024 13:44
Seda sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 05:31
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
02 Eylül 2024 21:23