Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Damacana Yuvası Yok

17 Ağustos 2023 15:53

Arçelik'ten su sebili almıştım, modeli 1048 EBS. Damacana yuvası zarar gördü. Her yeri arıyorum, modeli eskitmiş yedek parçası yokmuş. Bu ekonomik krizde gidip yenisini almıyorum, yedek parçası bulunmuyorsa ne yapalım? Çöpe mi atalım? Bir çözüm bulursanız maddi yönden iyi olur. Bu sıcak günlerde yedek parça olmadığı için sıcak su içmek zorunda kalıyoruz. Damacana yuvasını bu kadar bulmak zor oluyorsa keşke başka marka seçseydim. Koskoca Arçelik'te yedek parça yok.

29 Eylül 2023 00:06

Hala Arçelik su sebilinin yedek parçasını bulamadım bugün de aradım yedek parça satan her yeri dolaştım ama bulamadım yeni alayım desem alamıyorum sizden yardım rica ediyorum yardımcı olur musunuz lütfen çocuklar var okul var nereye baksan para gidiyordu kaçıncı mesajım hastam vardı bugün kaybettim bu üzüntü arası soğuk suya ihtiyaç var ama su sebili var amayok işte

18 Ağustos 2023 17:41 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Ağustos 2023 15:21

İyi günler sorunuma hala çözüm bulamadım gelmediğim sormadığım servis kalmadı çözüm bulamıyorum yeni bir üründe alamam okuyan iki çocuğum var babalarında olmadığı için ancak geçirebiliyorum kısa Zana'nda cevap verirseniz sevinirim teşekkürler

16 Eylül 2023 10:02

Arayacağınız için teşekkür ederim hala bir yanıt görmedim o günlerde telefonum arızalı olduğu için cevap veremedim aradığınızı görmedim tekrar iletişime geçersek sorunuma çözüm bulursak sevinirim

Merhaba aynı model bende de var 1048 sebil bende aynı dertten muzdarip oldum çok aradım bulamadım. Sonra Hepsiburada sitesinden Arçelik sebil uyumlu yazan beyaz renk bir yuva aldım sebilin içine geçti bir tık küçük geldi damacanayı yerleştirdim oturdu şu an kullanıyorum beyaz renk olması görünmüyor bile sadece bir tık küçük bilginize

Arçelik Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru