Fatih sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 15:20

Arçelik çamaşır makinesi su pompası arızası, gürültü ve ürünün çok hassas olması. Yetkili servis deseniz ilgisiz, müşteri hizmetlerini arıyoruz, bize söz hakkı bile vermiyor, çok kaba davranışlar sergiliyorlar. En iyisini alıyoruz, 4 makine parası veriyoruz. Mağdur oluyoruz.

30 Kasım 2024 22:11

Arçelik çamaşır Makinesi 2 ay sonra bozuldu ve servis çağırdık servise gelen elemanlar makineyi ikinci el eşya ya çevirdiler makine şu an helikopter gibi çalışıyor ve acayip bir şekilde sallanıyor yerinde durmuyor makine ön kapağını değiştirirken kırarak söktüler muhtemelen bir yerlere zarar verdiler ki ne yaptıysam düzen tutmadı defalarca ayar yaptım teraziye aldım ama ne yazık ki olmuyor makine çok sallanıyor ön tarafındaki vida yerini kırdılar galiba çok esneme yapıyor makine bu makinenin değişimini istiyorum tamir görmeden önce hiçbir sorunu yoktu tamir gördükten sonra içinden vuruntu seside gelmeye başladı acilen çözülmesi ni istiyorum sorunumun

27 Kasım 2024 09:27

Arçelik yetkili servisi nin yaptığı işçilik 2 aylık makineleri 2. El eşya ya çevirdiler ne terazi var ne ayar var vidaları sıyırmış durumda hiçbir şeyden anlamayan elemanları göndermişler daha kurutma makinesi nin kapak yönü değiştirildiğini bile bilmiyor

26 Kasım 2024 18:17

Arçelik çamaşır Makinesi 9140pmg ürün 2 ay sonra bozuldu 6. Gün ancak yapabildiler ve servis elemanları kötü bir işçilik ve konuşma üslubu çok kaba ve makinenin üzerindeki kurutma makinesi ni siz indirin dediler her ikisinde garantili olmasına rağmen biz eşimle kurutmayı indirirken ayağı kırıldı sizin hatanız diye bizi suçladılar o zaman kendiniz indirseydiniz iki makine yaklaşık olarak 80 bin tl en üst modellerini aldık ama paramızla rezil olduk

24 Kasım 2024 13:21 (Şikayetten 22 saat sonra)

İsmet sonuçtan hiç memnun değil

İsmet
28 Eylül 2023 09:42
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
08 Ağustos 2023 18:55
Kilitlenen Ve Açılmayan Arçelik Çamaşır Makinesi
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi: Su Kaçağı Ve İlgisiz Servis Sorunu

Aydın
30 Mart 2025 23:39
Bugra sonucu yetersiz buldu

13 Temmuz 2023 20:09
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Şükrü
24 Kasım 2023 17:29