Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Ve Servis Sorunları

Emrullah
15 Kasım 2024 16:24

4 yıl önce Arçelik 8100 MT 8 kg çamaşır makinesi aldım. 07.12.2023 tarihinde makine için randevu aldım, sebebi ise makinemin ön tarafının komple paslanması ve boyasının atmasıydı. Servis geldi, götürdü ve önünü boyatıp yolladılar. 28 Ekim'de makine yine arıza yaptı. Servis randevuyu 2 Kasım'a verdi. 2 Kasım'da gelip baktılar ve ana kartta sorun olduğunu söylediler. Makineyi başkaları gelip alacak dediler. Bu sefer de 6 Kasım'a randevu verdiler. 6 Kasım'da gelip götürdüler. Aradan 13 gün geçmesine rağmen bekledikleri bir parça geldi ve onu dün itibarıyla makineye takmışlar. Bugün itibarıyla aradım, makinem ne oldu diye. Servis bana, taktığımız parça arızalı çıktı, yeni parça sipariş ettik, haftaya teslim ederiz dediler. Ben de kızdım, zaten 2 haftadır bekliyorum. Üstüne bir hafta daha mı bekleyeceğim dedim. Yani Arçelik pişmanlıktır, hatta ben aldım pişman oldum. Servisi boş, 2 haftada İstanbul'dan Mersin'e bir parça getirtemeyen, sen mağdur olmuşsun umurumda olmayan, makinesi bir işe yaramayan Arçelik almam, aldırmam da. Hatta yerli malı beyaz eşya hiç almam.

16 Kasım 2024 15:28 (Şikayetten 23 saat sonra)

Aybüke
22 Kasım 2023 12:06
Arzu sonuçtan çok memnun

Arçelik Çekmeköy Servis Sorumsuzluğu

29 Aralık 2023 15:46
Arçelik Çekmeköy Servis Sorumsuzluğu
Tuncer sonuçtan hiç memnun değil

Tuncer
16 Temmuz 2024 17:58
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik, Yetkili Servisinin Tamir Edemediği Ürüne Sahip Çıkmıyor

27 Aralık 2023 16:06
Hilal sonuçtan çok memnun

23 Mayıs 2024 12:04
"Şikayetimi dikkate alarak tarafımıza ivedilikle dönen Arçelik temsilcilerine çok teşekkür ederim. Değişim talebimiz hızlı bir şekilde çözüme kavuştu ve ürünümüzü teslim aldık, oldukça memnunuz. Almış olduğumuz ilk üründen her ne kadar memnun kalmasak da sonrasındaki süreç ve çözüm odaklı yaklaşımı buradan da dile getirmek istedim ki benzer durumla karşılaşanlara emsal olsun. Bu anlamda bir kez daha Arçelik'e, temsil ettikleri marka değerinden ve ürünlerine sahip çıkmalarından dolayı müteşekkirim."
Arçelik Kategorileri