12 Eylül 2023 11:31

2018 yılında Arçelik'ten 1 adet çamaşır makinesi aldım ve ürünün garantisine ek garanti yaptırarak 7 yıla çıkardım. Makinem teslim edildi. Kurulum yapıldı, çalıştırırken çok ses yapıyordu. Sürekli servisten gelip gelip gittiler ve her gelen arkadaş ürün ayak ayarlarında falan sıkıntı var dediler. Oyalayıp gittiler, ben makinede ki mekanik bir sorun olduğuna emindim, makinenin farklı bir sıkıntısı olduğunu bir türlü aktaramadım en sonunda sağ olsun servis içerisinde başka bir arkadaş geldi. Gerçekten işin ehli bir arkadaştı abi dedi. Senin makinenin üretimde bir tane amortisörünü takmamışlar dedi. Bu da ses yapıyor dedi. Ben makinenin değiştirilmesi talebinde bulundum makinemi değiştirdiler, yeni gelen makinenin ise aynı marka model olmakla beraber yaklaşık bir yıl sonra panellerindeki boyalar dökülmeye başladı. Yani makine böyle ayakta çürümüş gibiydi yine servis talebinde bulundum paralellerin değişmesini istedik. Panellerin değişmesi için ücret talep ettiler o zaman yine Arçelik'le birbirimizi çok böyle götür getir olduk. Sonunda değiştirdiler. Şimdi ise körük lastiği solmaya aşınmaya başladı ve bütün giysilerimi özellikle de beyazlara renk vermeye başladı yine servisten körük lastiğin değişmesini talep ettim. Körük lastiğini değişme bedeli olarak 1499 TL ücret talep ettiler. Biz bu ek garantiyi niye yaptırdık madem, değişmeden gittiler. En sonuna kadar şikayetçiyim. Bunlardan yeter bunlarla uğraştım bıktırdılar beni Bir daha Arçelik'ten kesinlikle alışveriş yapmayacağım, bunların da peşini bırakmayacağım Tüketicici mahkemesi ne gerekiyorsa yapacağım.

12 Eylül 2023 12:16 (Şikayetten 44 dakika sonra)
Emra
Emra
12 Eylül 2023 12:43

Evet iletişime geçiniz, ama maalesef halen aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz. Körük lastiği conta garanti kapsamına girmiyor diyorsunuz ve ardına tüketici hatası deyip devam ediyorsunuz. O körük lastiği ile benim ne işim olabilir ki tüketici hatası diyerek adlandıriýorsunuz. Ya siz şakamısıniz ben makineyi aldığım da körük lastiğini başka bir yerde mi getirip taktım ki şimdi bana körük lastiği garanti kapsamına girmiyor diyorsunuz. Sizinle bu şekilde bu işi çözemeyeceğiz daha ileri makamlarda karşılaşacağız

Belgesiz Servis Ve Sürekli Arızalar Nedeniyle Arçelik Çamaşır Makinesinin Ücretsiz Değişim Talebi

28 Nisan 15:16
belgesiz-servis-ve-surekli-arizalar-nedeniyle-arcelik-camasir-makinesinin-ucretsiz-degisim-talebi-1.docx

Arçelik Çamaşır Makinesindeki Sürekli Gürültü Ve Değişim Talebi

14 Mart 08:55
Fatma sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2025 00:00
"Öncelikle şikayetim var mecrasına teşekkür ederim. Buradan ilettiğim şikayetimi dikkate alan Arçelik firmasına da ayrı teşekkür ediyorum"
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
14 Temmuz 2025 19:54