Burcu sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 18:10

Arçelik'ten aldığım buzdolabının tatilden döndüğümüzde çalışmadığını fark ettik. Ertesi gün için randevu aldık. Arçelik çalışanı geldi gaz kaçağının olduğunu ve bu nedenle kompresörün yandığını söyledi. Gaz kaçağının nereden kaynaklandığını bilemediğini ve fabrikaya teste gitmesi gerektiğini söyledi. Ben de bu test evde yapılmaz mı dedim. Hayır ancak fabrikada yapılacak bir test olduğunu söyleyip sürecin uzun süreceğini anlattı. Bu bir arkadaşımın başına da gelmiş sonradan öğrendim onun testini evde yapmışlar. Tüm etlerim ve peynirlerim buzluktaydı ve çözüldü bunun başka bir yolu yok mu diye sorunca hayır yok cevabını aldım ve görevli öylece gitti. Kendi araştırmalarım sonucu emanet buzdolabı uygulamanız olduğunu öğrendim ve talep ettim. Bizim hatamız olmayan buzdolabının içindeki gaz kaçağı neden oluşuyor? Yıllardır Arçelik kullanıyorum bu tamamen markanın yanlış ya da hatalı üretiminden kaynaklı değil midir? Çalışanlar neden yeterli donanıma sahip değiller? Sorunumun en kısa zamanda çözüleceğini umuyor ve zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

05 Şubat 2024 18:34

Ayrıca bu kompresörün ikinci yanması

06 Şubat 2024 11:01 (Şikayetten 16 saat sonra)
12 Şubat 2024 17:38

Arçelik buzdolabı gaz sızıntısıyla tamire giden buzdolabımın kompresörü yine yanmış. 1 buçuk sene önce de kompresörü bu nedenle değiştirdik. Gaz dolumu da yaptılar. Şimdi de gaz boruları ve kompresörü değişeceklerini 10 bin lira ücretinin olduğunu söylediler. Ben de onlara 1 buçuk senede bir kompresörü mü değiştireceğim ürün değişimi talep ediyorum. Belli ki bu kronik bir sorun dedim. Kabul etmediler. Zaten gaz sızıntılarında 1,5-2 sene içinde kompresörde yanma meydana geliyormuş. Bizimki de yapılamıyor. Neden yapmakta ısrar ediyorsunuz? 10 bin lira yapım için yüksek bir miktar. Biz bunu 2 senede bir verecek miyiz? Ayrıca gaz sızıntısı kullanıcı hatası olan bir durum değil. Bizim suçumuz olmadan neden bunca sıkıntıyı ve maddi kaybı bize ödetiyorsunuz?

Esra
Esra
Şikayeti Çözüldü

Aynı dertten muzdaribiz Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmek dışında çare yok. Dolapların gazını biz mi bitirdik derdimizi anlatamadık. Benimde şu anda dolum yapılıyor ama hiçbir fayda göreceğimi sanmıyorum. Dağa taşa anladı Arçelik anlamadı. Gaz bir sistem arızasıdır ve kendiliğinden bitmez... Ve bir gaz kaçağı varsa o gaz hep biter.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 21:43
Hüsamettin sonuçtan çok memnun

Hüsamettin
28 Temmuz 2024 11:33
"Teşekkürler"
Hakan sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2024 14:29
"Müşteri memnuniyeti kapsamında cihazımı değiştirdiler. Teşekkür ederim"
Arçelik Marka Buzdolabı Arızası

Arçelik Kategorileri