Onur sonuçtan memnun değil

Arçelik Buzdolabı Sürekli Yanan Kart Ve Değişim Talep Reddi!

02 Haziran 2023 16:30

Arçelik buzdolabım kasım ayından bu yana 4. Keredir kart yanma arızasını veriyor ve her servisi aradığımda kartı değiştirip yaptık deyip geçiyorlar. Her 1.5-2 ayda bir sürekli kart yanıyor. En son dolabı götürün ne arızası bulun kart değiştirmekle olmuyor dedik. Bu sefer de kart ile birlikte LED ekranı değiştirdiler. Ek olarak ekran parası, servis ücreti ve nakliye ücretini aldılar. 2 gün önce tekrar kart yandı. Demek ki sorun LED ekrandan da değilmiş. Sorunu da çözemiyorlar talebim olan ücretli değişimi de kabul etmiyorlar. Benim bütün dolabımdaki malzemeler her 2 ayda bir çöpe atmak zoruna kalıyorum. Bir an önce dolabımın değiştirilmesini istiyorum. Ücretli değişim yapılabileceğini de biliyorum. Parça temin edildiği sürece değişim yapmıyoruz diyen Arçelik servis görevlisini de kınıyorum. Hiç yardımcı olmadılar. Bu sefer de değişim talebim gerçekleştirilmezse tüketici mahkemeleri vs ne gerekiyorsa şikayet edeceğim.

03 Haziran 2023 13:12 (Şikayetten 20 saat sonra)

Ecem
Ecem

Ne oldu sonuç bizim de Bosch marka alalı dört ay oldu kart yandı değiştireceğiz kartı dediler ama biz dolap değişimi istiyoruz kabul etmiyorlar mahkemeye gideceğiz

Metin sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 22:29
Arçelik Buzdolabı Soğutma Sorunu Var Ama Arçelik Servisi Çözüm Yok
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
19 Temmuz 2023 11:38