Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 19:00

Arçelik buzdolabı pişmanlıktır. 2019 yılında Arçelik marka XXL olarak tabir edilen en iyi buzdolabını aldım. Aldıktan sonra buzdolabı arızalı çıktı, 2 sefer servis geldi. Sonra buzdolabını yenisiyle 3 ay içinde değiştirdiler. Geçen sene, garanti bittiğinde soğutmadığı için servis çağırdım. Garantisi bittiğini ve gaz basılması gerektiğini söyledi. Ben de ücreti karşılığı gaz bastırdım. Ayrıca kapağını kapatırken uyarı veriyor dediğimde, içinden kablo kopmuştur, ücret karşılığı kapağını değiştiririz dedi. Ben de yaptırmadım. Bu yaz da soğutmadı, dolapta her şey bozuluyor. Artık buzdolabı çöp oldu. 4 yıl gaz mı biter dediğimde servis, olabiliyor bazen demişti. Geçen sene 1350 TL gaz basımına para verdim. Bu sene tekrar çağırdım, olmazsa çöpe atacağız. Arçelik beyaz eşya pişmanlıktır.

13 Eylül 2024 11:39

Arçelik servis gönderdi bana mesaj atmışlar 500 TL borcunuz var diye yazıklar olsun Denizli meydanda yakacağım bu buzdolabını bıktım artık

12 Eylül 2024 14:32 (Şikayetten 19 saat sonra)
12 Eylül 2024 23:10

Benimle Arçelik firması iletişime geçti. İlk görüşme olumlu oldu. Sorunum çözülürse şikayeti kaldırarak Arçelik e teşekkür edeceğim

13 Eylül 2024 12:40

Arçelik firması ne de servisi ürününün arkasında durmuyor 4 yıllık şu an ki fiyatı 55 bin tl olan buzdolabımız çöp oldu atıp yeniden alacağız almayın kesinlikle

03 Ekim 2024 18:50

Cevdet
01 Mart 2025 13:31
Arçelik Buzdolabının Sürekli Soğutma Sorunu
Arçelik Buzdolabının Sürekli Soğutma Sorunu
Esra sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 02:09
Arçelik Buzdolabının Sağlamlığı Garantisi Bitene Kadar...
Hakan sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2024 14:29
"Müşteri memnuniyeti kapsamında cihazımı değiştirdiler. Teşekkür ederim"
Arçelik Marka Buzdolabı Arızası
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Zekeriya
25 Temmuz 2024 23:24