Arçelik Bulaşık Makinesi Sorunu: Servis Ve Değişim Taleplerim Karşılanmıyor

11 Aralık 2024 15:31

Şırnak'ta bulunan Arçelik mağazasından 08.10.2024'de Arçelik 6444 ok marka ve model bulaşık makinesi aldım. Ürünün kurulum yapıldığı tarihten itibaren kullanmaya başladım ve her kullanmamda makine ıslak ve de köpüklü bıraktı.

Sürekli servis talep ettim. Gelen servis elemanları hatayı düzeltemedi. Hata düzeltilmeyerek deterjana ya da suya bahane buldular. Makine benden fazla serviste kaldı halen de serviste durmakta. Israrla değişim yönünde tutanak tutulmuyor.

Garantim olmasına rağmen değişim yapılmıyor. Genel merkezleri ile konuştum, yetkili kimse ile görüşmek istediğimi söyledim. Bana dönüş yapılacağı söylendi ama ne arayan oldu ne de soran. Bu konu hakkında şikayet dilekçemi tüketici mahkeme heyetine verdim. Gerekli tüm yerlere şikayetlerimi ileteceğim.

11 Aralık 2024 16:21 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Eda sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 17:01
Şükrü sonuçtan çok memnun

Şükrü
16 Kasım 2024 17:06
"Beni arayan Arçelik departmanlarından çok memnun kaldım. Malatya yetkili servisindeki müşteri temsilcisinin üslubu hiç hoş değildi. Bana makinemin yedek parçalarını tedarik edemediklerini ve ürünü ister iade edin ister etmeyin o benim sorunum değil gibi cümleler kurdu. Arçelik müşteri hizmetlerine şikayette bulundum öyle bir şeyin söz konusu olamayacağını makinamı yenisiyle değiştireceklerini söylediler ve değiştirdiler. Kurulum ve değişim için gelen son ekipten çok memnun kaldım. İlgi bilgili ve naziktiler çok teşekkür ederim."
Arçelik Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
31 Ekim 2024 16:56
Arçelik Bulaşık Makinesi Teslimatında Ayıplı Ürün Sorunu
Esra sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2025 13:47

Arçelik Kategorileri