24 Aralık 2023 15:15

Arçelik BKG6916 buharlı kırışık giderici a* önce açtım kutuyu. İlk kullanımda suyu bitene kadar kullandım. 8 dakika imiş zaten kullanım süresi sonra saat işareti çıkmadı gerekiyormuş ama ben o işareti açıp kapatırken hariç hiç görmedim henüz Su doldurup tekrar çalıştırdım her defasında musluk işareti çıktı. Bir süre fişini çekip bekledim. Tekrar açtım yine musluk işareti. Müşteri hizmetlerini aradım
- a. Y.: suyu var mı
- ben: var
- a. Y.: kapatıp fişten çektiniz mi?
- ben: evet
- a. Y.: Hazneyi doldurmadan önce içindeki suyu tamamen boşalttınız mı?
Ben: Hayır yapmamıştım bir de onu deneyeyim
Başka yapabileceğim bir şey var mı?
- a. Y.: Burada çözüm önerisi olarak başka bir şey yok maalesef?
Dilerseniz servis kaydı oluşturalım.
- ben: Servis ücreti olacak mı?
- a. Y.: Kullanıcı hatası ise 300 TL servis ücreti ödersiniz değilse garanti süresi içerisinde olduğu için ücretsiz hizmet verilir.
- 🤔🥴 yeni aldığım ürüne niçin servis ücreti ödeyeyim. Bir de ankete katılacak mışım. Kötü bir şey söylesem suç destek elemanın da olacak, demesem aldığım hizmetten memnun kalmış gibiyim. Bu hizmet miydi? Bana hiç öyle gelmedi nedense.
Bu arada ütü soğudu. Tekrar açtım 3 dakika çalıştı fotoğraflardaki gibi suyu var ve yine musluk yanıp sönüyor. İnternette video vs her şeye baktım. Sorundan bahseden yok. 3 saattir 1 tane ceket ütülemeye çalışıyorum. Delirmelik gerçekten...
Yeterli bilgi yok.
Konuyla ilgili
kullanıcı yorumu, şikayeti yok. İlk kullanan benmişim gibi hissettim. Ne yapacağım?

25 Aralık 2023 13:08 (Şikayetten 21 saat sonra)

Arçelik'ten Eksik Ve Arızalı Ürün, İade Hakkı Sorunu

07 Ekim 2025 14:13
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buharlı Kırışık Giderici Servis Sorunu

18 Mart 2025 13:10

Mürvet
28 Temmuz 2024 10:29
Arçelik Denetimsiz Ürün Elde Buharlı Düzleştirici!
Arçelik Denetimsiz Ürün Elde Buharlı Düzleştirici!

Betül
21 Haziran 2023 17:48