Arçelik Beğenmedim Ürünü İade Etmek İstiyorum

10 Aralık 2023 16:292.141
Sahra'nın Teşekkür Mesajı
Sorunum giderildi teşekkür ederim

Arçelik 11140M çamaşır makinesini bir hafta önce aldık. Çalışırken ses çıkarıyor ve sıkıştırırken servis çağırdık, 'normal' deyip gittiler. Durumu daha fazla vurgulamak istiyorum. Tekrar servise yönlendiriliyoruz. Daha 14 gün tamamlanmadı. Lütfen yetkili biri bana geri dönüş yapsın. Servise video bile çekip gösterdim.

11 Aralık 2023 18:59

Aradan 2 gün geçmesine rağmen hala aranmadım resmen 14 gün kuralını bitmesini bekliyorlar ve ben yarın gidip Tüketici Hakları'na dilekçe vereceğim buradanda yazıyorum ki inkar etmesinler delil im olsun

11 Aralık 2023 11:15 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

11 Aralık 2023 11:33

Müşteri temsilcilerini aradım talebi ilettik aranacaksınız ve hala aranmadım 14 gün süresinin bitmesini bekliyorlar ve ben bugün yasal süreç başları ama ve Tüketici Hakları'na gidip şikayette bulunacağım

6 Ocak 2024 10:56

Sorunum giderildi teşekkür ederim

Zeynep
Zeynep
Benzer Şikayeti Var
17 Ocak 2024 02:32

Merhaba ürünü iade aldılar mı?

Arçelik Çamaşır Makinesinin Aşırı Gürültüsü Ve Hareketi Çözülmüyor

Özgür
Özgür
Arçelik
20 Temmuz 2025 09:081.995

Arçelik 11140M çamaşır makinesi, aldığımız günden beri kabul edilemez düzeyde gürültülü çalışıyor ve sıkma yaparken hare...

Tümünü Gör
Arçelik Çamaşır Makinesi Servis Şikayeti

Arçelik ÇamaşırMakinesi Servis Şikayeti

İsmail
Arçelik Makine Çok Uzun Sürüyor, Bitmek Bilmiyor!

Arçelik MakineÇok Uzun Sürüyor, Bitmek Bilmiyor!

İnci
Arçelik Çamaşır Makinem Sıkmada Çok Sarsıntı Yapıyor, Yerinde Durmuyor!

Arçelik ÇamaşırMakinem Sıkmada Çok Sarsıntı Yapıyor, Yerinde Durmuyor!

Kadriye
Arçelik 9100 DMX Çamaşır Makinesinden Ses Geliyor!

Arçelik 9100 DMXÇamaşır Makinesinden Ses Geliyor!

Aysel
Arçelik Çamaşır Makinesi Mağduriyeti

Arçelik ÇamaşırMakinesi Mağduriyeti

Esra
Arçelik 12140 MX Çamaşır Makinesi Gürültülü Sıkma Ve Sıkma Yapmıyor!

Arçelik 12140 MXÇamaşır Makinesi Gürültülü Sıkma Ve Sıkma Yapmıyor!

Ayse

Öne ÇıkanKonular