Arçelik Ayıplı Ürünler Le Müşteri Kekleme Si

27 Kasım 2023 00:56

28/06/2018 Tarihinde Arçelik 9103 d 9 kg luk çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi aldım. Çamaşır makinesi eve geldi geleli sesli çalışan ve neredeyse salon ve odaları gezecek bir şekilde sesle çalışan bir randıman vermeyen makine geçen ay itibari ile tamamıyla tabiri caiz ise öldü. Eve servis çağırdım. Etlik Arçelik servisi geldi amortisör ler ve kazan arızası var diyerek benden 6.000 TL istedi. En iyi marka sıfır makine fiyatları 14 /20.000 bandında iken benden 6.000 TL talep etmek nedir.
Arçelik sattığı ürünün arkasında duramayacak kadar küçük bir firmamı dır. Bana bu 5 sene içinde gürültü kirliliği yapan ayıp lı bir aleti kaka lamak adına 6.000 TL istemek ne kadar doğrudur. Arçelik mi bir daha asla. Kimseye de tavsiye
etmem. Kesinlikle uzak
durulması gereken bir firma her türlü müşteriyi cebinden paraları uçurmak için mi kurulmuş bir firma dır?. Yazıklar olsun Arçelik

30 Kasım 2023 13:31

Size para vererek sizin kâr marjı nıza marj kattığım Arçelik marka beyaz esya aldığım için çamaşır makinesi bulaşık makinesi set üstü ocak aldığım için Arçelik marka beyaz eşyaları aldığım için Kusura bakma Arçelik 5 sene bile olmayan çamaşır makinesini bozup servis çağırdığım için 260 TL servis parası verdiğim için kusura bakma Arçelik. Siz sattığınız ürünün arkasında duramayacak kadar aciz bir firmasınız Arçelik mi bir daha asla. Siz insanları nasıl kandırmayı dolandırmayı iyi bilen bir şirketiniz sadece ve sadece yazıklar olsun.

27 Kasım 2023 15:09 (Şikayetten 14 saat sonra)

Yeşil
19 Mayıs 2024 01:09
Arçelik Çamaşır Makinesi Pişmanlıktır
M. Semra sonuçtan hiç memnun değil

M. Semra
06 Ocak 2024 12:52
Arçelik İmalat Hatalı Çamaşır Makinesi Değişim Talebimi Reddetti.

Arçelik Beyaz Eşya Şikayet

21 Mayıs 2024 20:45