Nergis sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 14:46

Arçelik'ten 2023 Nisan ayında aldığımız ankastre ocak setin düğmeleri kırıldı. Düğmeler aksesuar olarak geçtiği için garanti kapsamında değilmiş ve servis 1 adet düğme için 300 TL istiyor. Bu kadar kısa bir zamanda düğmelerin kırılmış olması ve böyle yüksek bir fiyata satılması kabul edilemez.

25 Temmuz 2024 10:21 (Şikayetten 19 saat sonra)
25 Temmuz 2024 10:59

Arçelik müşteri hizmetleri tarafından arandım. Kısa sürede geri dönüş yapmaları olumlu ancak sorunumla ilgili talep oluşturabilmeleri için servis kaydı açtırmam gerektiğini söylediler. Ayrıca aksesuarların hasar görmesinin kullanıcı kaynaklı olarak değerlendirildiğini bildirdiler. Düğmenin yanması gibi bir hata olsa benden kaynaklı olduğunu kabul ederim ama çatlama ile başlayıp parçalara ayrılması için düğmeyi ocaktan çıkarıp bir yerlere fırlatmış olmalıyım yoksa nasıl bu hale gelecek? Ben zaten elimde düğmeler ile servise gidip fiyat aldım. Oluşturabileceğim talep de fiyat indirimi olabilecek. 2 tane düğme için evime servis gelmesiyle uğraşamam. Ayrıca şunu tekrar belirtmek istiyorum ocağı alalı 1 sene 3 ay olmuş. Daha uzun bir süre geçmiş olsaydı bu kadar tepki göstermezdim. Ben kendi sorunumu kendim çözerim ama Arçelik marka değeri de gözümde düşmüştür. Bilmenizi isterim.

22 Ekim 2024 13:41

Geçen hafta itibarıyla Arçelik'ten tekrar aranarak sorunumun giderilip giderilmediği soruldu. Bende hiçbir işlem yapılmadığını zaten firma prosedürü gereği Ocak düğmelerinin aksesuar sayıldığı için garanti kapsamına alınmıyor nasıl çözüm bulunacak diye sordum. Onlar da servise bilgi vereceklerini ve bana ücretsiz bir şekilde Ocak düğmesi göndereceklerini söylediler. Bunun üzerine servis beni her gün arayıp sipariş geçildi bekliyoruz tarzında bilgi verdi. Bugün son olarak arandım düğmeler geldi yarın teslim edilecek 1325 TL ödemeniz var düğmeler aksesuar olduğu için garanti kapsamında değil dediler. Şaka gibi. Başa döndük. Ben almak istesem zaten alırdım. Ne oldu şimdi sorun mu çözdünüz? Bu arada ocağın garanti süresi hala devam ediyor ama düğmeler kapsam dışı. Neden çünkü onlar aksesuar. Marketlerde satılan ucuz ocaklardan alın onların düğmeleri daha sağlam emin olabilirsiniz.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 23:11
Arçelik Beyaz Eşyaların Sürekli Arızalanması ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Arçelik Beyaz Eşyaların Sürekli Arızalanması ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Osman sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 16:34

04 Ocak 2024 16:45
Arçelik Ocağın Düğmelerinin Kırılması
Uğur sonuçtan memnun

23 Eylül 2023 12:46
"Ocağımın 4 düğmesi de ücretsiz garanti kapsamında değiştirildi Arçelik çağrı merkezi ve servis sürekli arayarak süreci olumlu bir şekilde sonlandırdı. Teşekkürler..."

29 Ağustos 2023 14:31
Arçelik Kategorileri