Arçelik Altus Ankastre Ocak Üç Defa Servis Çağırdım Değiştirilmesini

19 Nisan 2024 15:37

2023 yılı Haziran ayında aldığım Altus marka ankastre ocağın gaz kokusu yapmasından dolayı servis çağırdım. İlk defasında üç adet gözün memesini değiştirdiler. Daha sonra yine gaz kokusu olduğunu fark edip tekrar servis çağırdım ancak bu sefer 'kaçak yok' dediler. Üçüncü defa gaz kokusu sebebiyle servis çağırdığımda yine 'kaçak yok' dediler ancak servise alıp alet bağlamayı önerdiler. Biz de mağdur olacağımız için bunu istemedik. Sizlerden ricam, mümkünse bu ocağın değiştirilmesidir. Bu talebimizin ciddiye alınmasını istiyorum. Aksi takdirde başka bir ocak almayı düşüneceğim. 40 yıldır Arçelik ürünlerini kullanıyoruz ve ilk defa böyle bir durumla karşılaştık. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Saygılarımla.

arcelik-altus-ankastre-ocak-uc-defa-servis-cagirdim-degistirilmesini-1.docx

24 Nisan 2024 14:32

2023 yılı haziran ayında aldığım Altus marka ankastre ocak için gaz kokusundan dolayı servis çağırdım ilk defasında üç adet gözün memesini değiştirdiler daha sonra yine koku olduğunu ve tekrar servis çağırdım bu defa kaçak yok dediler daha sonra yine koku için üçüncü defa servis çağırdım kontrol ettiler kaçak yok dediler ama servise alıp alet bağlayalım dediler bizde mağdur olacağımız için istemedik, sizlerden ricam mümkünse bu ocağın değiştirilmesi başka ne diyebilirim bu isteğimizin ciddiye alınması yoksa bir şey yapamayız diyorsanız başka ocak almayı düşüneceğim. 40yıldır Arçelik ürünlerini kullanıyoruz ilk defa böyle bir durumla karşılaştık gereğini rica ediyorum. Saygılarımla

1713958269921.ankestre.docx
19 Nisan 2024 17:14 (Şikayetten 1 saat sonra)
20 Nisan 2024 07:31

Servisin bana ilettiği biz ocağı alalım test edelim varsa kaçak değiştirelim ya da demek isterler ki aynısını getirip takalım. Herhalde ben anlatamıyorum ya da siz anlamak istemiyorsunuz iki yıl zarfında 7-8 adet ürün aldım Arçelik'ten bu ocağın değeri en fazla 4 bin lira üç defa servis çağırmışım sıkıntı var herhalde benim işim gücüm böyle şeylerle kendimi avutmaya çalışıyorum. Ocakta koku mevcut olmasa ben neden servis çağırayım hem de üç defa gelen arkadaşın elindeki alet sürekli sinyal verdi, sonradan köpük kullandı kaçak yok dedi, alet sinyali için aletin problemli olduğunu söyledi isterseniz ben Arçelik servisine gaz kaçağını ölçecek bir alet alayım. Ben kesin cevap istiyorum ocak değişek mi değişmeyecek mi rica ediyorum siz bu sözde servise dikte eder misiniz bu vatandaşın ocağını acilen değiştirin diye aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvuracağımı beyan ediyorum. Saygılarımla;

Caner sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 15:36

Arçelik Ankastre Ocak Yanma Sorunu

Abdullah
17 Eylül 2023 21:45

21 Aralık 2023 13:30
Esra sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 22:52
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 22:51
Arçelik Kategorileri