Metin sonuçtan memnun

Arçelik AB260 Sıfır Bulaşık Makinesi Bulaşıkları Islak Bırakıyor!

11 Haziran 2023 21:23

Ankastre bulaşık makinesini getiren servis apar topar yanlış kurulum yaptı ve bir kere bile denemeden, kullanımını anlatmadan çekti gitti. Şimdi bulaşık makinesi bulaşıkları ıslak bırakıyor! Kapağı eğri takmış mobilyacıya kabahat buldu, evin duvarı eğri dedi. Oysa mobilyacı gelip baktı ve eğri kapak takacak bir sorun olmadığını söyledi. Onun hatalarını mobilyacı düzeltmese Lineadecor'dan sıfır mutfak ve Arçelik'ten sıfır ankastre bulaşık makinemiz olacaktı ama eğri takılı bir bulaşık makinesi. Servisçi hortum giderine plastik geri tepme tapasını bile takmadı uyarınca 10 TL ücret istedi. Ben bahşiş veririm arkadaş 10 TL nedir işini neden yarım ve kalitesiz yapıyorsun! Günün sonunda bulaşıkları ıslak bırakan bir sıfır Arçelik bulaşık makinemiz var ve ben hem servisten hem makineden şikayetçiyim.

12 Haziran 2023 13:42 (Şikayetten 16 saat sonra)
Metin
Metin
18 Haziran 2023 12:35

Bu şikayet süreci sonunda Sorunun Arçelik değil de kuruluma gelen servis personeli olduğunu anladım. Bu servis personeli Arçelik markasına yakışmıyor, çok kahırlı bir çalışma benimsemiş ve arkaya zarar veriyor.

Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ankastre Bulaşık Makinesi Kapak Montajında Süreklilik Arz Eden Sorun Ve Mağduriyet

Aysegul
16 Haziran 2025 19:43

Berken
12 Ocak 2024 20:44
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 21:33
Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Zerrin
04 Aralık 2023 15:01
Arçelik Ankastre Bulaşık Makinemi Onarırlarken Tezgahımı Çatlattılar.
Arçelik Ankastre Bulaşık Makinemi Onarırlarken Tezgahımı Çatlattılar.
Arçelik Kategorileri