Arçelik 9123 Ycm Makine Birden Kapandı Açılmıyor

İlker
19 Haziran 2024 20:44

9123 ycm çamaşır makinemizin titreşim sebebiyle komple kasası ocak ayında servis tarafından yenilendi. Bugün sabah makineye çamaşır attık çalıştırdık makine çalışmaya başladı 5 dakika sonra baktığımızda makine kapanmıştı. Prizde elektrik var kabloda elektrik var ancak makinede hiçbir aktivite yok tuşlar dokunmatik ekranda enerji vs yok açma kapamaya basıyoruz makine açılmıyor. Makinede hiçbir pas, su akıntısı vs yok yeni gibi temiz kullanılıyordu. Çalışan makinenin birden gitmesi pek olası olmadığını düşünüyorum. Kasa değişiminde yan izolasyonları da takılmadan gelmişti fark edinci parça girildi daha sonra getirip zorla takıldı. Biraz aceleye getirip bir yerleri gevşek bırakmış olabileceklerini düşünüyorum artık. Çünkü Arçelik servisleri insanları bir şey bilmez zannetmekteler. Makinenin ses izolasyonu takılmamıştı bana zaten yeni modellerde de yok gibi komik bir cevap verip geçiştirmek istemişlerdi. Israrcı olunca parça girip daha sonra zorla gelip taktılar. Geçenlerde bir buzdolabı aldık ayağını montajda kırdılar ve verdikleri cevap abla bu modeller 3 ayaklı orijinali böyle. Arçelik servislerinize çekidüzen verin. Umarım çamaşır makinemizin sorunu çözüme kavuşturulur.

21 Haziran 2024 14:56

14 Haziran tarihinde Arçelik'ten klima aldık bayram sonrasına kalmaması için Klimayı mağazadan teslim aldık sonrasında mağaza tarafından servis kaydı açıldı servis kaydının yanlış servise düştüğü öğrenildiğinde yeniden servis kaydı açtık Bu sefer de bize Gebze servisini atama yapıldı Gebze servisi de Temmuz ayına gün verebileceklerini söylediler ama gün vermediler. Mağazanın açtığı kaydın hatalı servise düşmesi kaynaklı gecikmeden dolayı biz klima montajı için 2 3 haftadan fazla beklemek zorunda kalıyoruz bu müşterinin değil Arçelik'in çözmesi gereken bir sorun. Sonra Arçelik kurulumu Çayırova servisine pas etti ama onlarda önce 11 Temmuz sonra 4 temmuza servis yazdı. 2 hafta bekleme süresi çok fazla biz bu klimayı neden aldık. Kurulum hizmetinin daha erken tarihe alınması için Arçelik'in çözüm üretmesini bekliyoruz.

20 Haziran 2024 12:47 (Şikayetten 16 saat sonra)

Tc Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Tc Aysun
03 Temmuz 2023 12:36
Arçelik Çamaşır Makinesi 9173YCM 2.5 Aydır Sürekli Arıza
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 9123YCM Çamaşır Makinesi Sesli Ve Titreşimli Sıkma

İlker
29 Aralık 2023 02:41
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi: Sürekli Arızalarla Mağduriyet!

14 Şubat 2025 22:13
Vuslat sonuçtan hiç memnun değil

Vuslat
19 Kasım 2023 21:18
Arçelik Sürekli Arıza Vermesi
Salim sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 11:54

Arçelik Kategorileri