Arçelik 9101 Çamaşır Makinesi Hakkında

10 Nisan 2023 15:13

13 Nisan 2023 12:30

Arçelik çamaşır makinesi satın aldım ürün teknik servis tarafından teslim edildikten sonra ertesi gün kenarında çatlak olduğunu fark ettim iletişime geçtim genel müdürlükle bana üst tablanın orijinaliyle değiştirilip 2 yılda ek garanti verilebileceğini söylediler ben tabi ki kabul etmedim bunun üzerine yeni ürün değişimi süreci başladı yeni aldığım evimde 12 saat süreyle kalan bir üründe bu kadar yorucu bir süreç yaşattılar sağ olsunlar eğer ki memnuniyet istiyorlarsa ben genel müdürlüğe ulaşamıyorum cihazın kendi garantisi 3 yıl artı garanti yapmak için 4 yıl ödenmesi gereken ücret 2100 TL bunu bana ücretsiz sağlayarak hediye ederek mağduriyetimi bir nebze gidermiş olabilirler

Ek
Yasin
Yasin
06 Nisan 2023 20:23

Arçelik 9101 çamaşır makinesi üst tabla sol taraf çatlak ve üç tarafı sürtülmüş

Arçelik Çamaşır Makinesi Hem Kıyafetleri Deliyor Hem Gürültülü Çalışıyor, Çözüm Bulunamıyor

05 Kasım 2025 16:17
arcelik-camasir-makinesi-hem-kiyafetleri-deliyor-hem-gurultulu-calisiyor-cozum-bulunamiyor-2.jpg
Metin sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 21:14
Arçelik Çamaşır Makinesi Elbiseleri Yırtıyor, Servis Çözüm Sunmuyor
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2025 12:41
Eyüp sonuçtan memnun değil

13 Ağustos 2025 15:35
Garanti Kapsamındaki Çamaşır Makinemde Tekrarlayan Su Sızdırma Ve Ücret Talebi Sorunu
Tüm 9101 PMB Şikayetlerini Gör
Arçelik Kategorileri