Emre sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 18 BTU Klima Soğutmuyor

Arçelik 18 BTU Klima Soğutmuyor
06 Temmuz 2024 15:04

Yeni aldığım klima soğutmuyor. Arçelik 18325 Ekolojik İnverter Klima 18.000 BTU/h Split Klima. İlk kurulumda vakumlama olayını yapmadılar. Montaj işimiz çok deyip geçiştirdiler. Servisi aradım, 2 hafta sonraya randevu verdi. Servis gayet normal, iyi dedi. Turbo modunda bile sıcağı kırmıyor, daha 25 yere gideceğim dedi. Vakumlama yapmışlardır dedi, geçiştirdi. Yapılmadı dememe rağmen.

10 Temmuz 2024 11:57

Hemen iletişime geçtiniz teşekkürler yalnız gelindi fakat fitre temizliği yaptılar temiz olan fitreyi temizleyip klimanın turbo modunu açıp ölçüm yapıp gayet normal demelerine çok şaşırdım yeni sıfır alınan klimaya öteki eski klimalar gibi bekleme dendi odanın sıcağını kırmıyor anlamış değilim cihaz satılırken madem bunu neden demiyorlar hep geçiştirme vakumlama gerekmiyor deyip geçiyorlar uğraşmıyorlar Arçelik'ten bu şekilde beklemiyordum

07 Temmuz 2024 15:04 (Şikayetten 23 saat sonra)
Emre
09 Temmuz 2024 21:06

Yeni Alınan Klimada Düşük Performans Ve Eksik Kurulum Mağduriyeti

28 Temmuz 23:41
Yeni Alınan Klimada Düşük Performans Ve Eksik Kurulum Mağduriyeti

Doğukan
22 Ağustos 2023 16:55
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
11 Haziran 2024 10:39
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik İnverter Klimada Soğutma Ve Isıtma Sorunu Çözülmüyor

08 Temmuz 15:09