Aslıcan sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 11:40

2023 nisan ayında mağazanızdan 10120 model çamaşır makinesi aldım. Ve 26.06.2024 tarihine kadar toplamda 3 kere servis gelmiş olacak. Şikayetim; tüylendirme, yıpratma ve yer yer parçalama sorunu. Beyazlardan önce renkli çamaşır yıkadıysam, sonradan attığım beyazlara da renklilerin tüyünü veriyor ayrıca. Servisten asla çözüm alamıyoruz. Hepsine kumaştan kaynaklı deniyor. Aklımızla dalga geçer gibi makinede sorun yok, makineye attıklarınızda sorun var deniyor.

Tekrar servise başvurduğumuzda ise 'size sorun yok denmiş, tekrar neden başvuru yapıyorsunuz? ' tarzında müşteri hizmetlerinden saygısız konuşmalara maruz kalıyorum ki bu çok da önemli değil. Zaten gelen servis sadece cihazı çalıştırıp hata kodu almaya çalışıyor, asla bir yeri açılıp bakılmadı bile. Satın aldığım yer çok ilgili fakat servisten arıza var denmeyince sanırım onlar da bir şey yapamıyorlar.

Ben bir kurumsal firma çalışanıyım ve kıyafetlerime dikkat etmeye çalışıyorum. Fakat kıyafetleri bir kenara bırakın, havlular, nevresimler, masa örtüleri, iç çamaşırlarım sanki hepsini yıllar önce almışım gibi eski ve yıpranmış görünüyor. Çok pişmanım bu makineyi aldığıma. Bu makineyi balkondan atıp yerine yenisini alsam sanırım daha az zararda olacağım. Çok yazık.

23 Haziran 2024 23:36
arcelik-10120m-camasir-makinesi-2.jpg
arcelik-10120m-camasir-makinesi-1.jpg

24 Haziran 2024 13:21 (Şikayetten 1 gün sonra)
07 Temmuz 2024 10:33

Merhaba, gelen servis üretici firmaya sorunlarımızdan bahsedip değişim talebinde bulunmuş. Fakat olumsuz karşılanıp makinede bir sorun olmadığı cevabı alınmış. Hayatımda daha saçma sapan çok az şeyle karşılaştım. Bir sürü kumaş türü var burada nasıl olur da makine değil de atılan kıyafet sorunlu olabilir. Ayrıca tespit ettiğim bir durum da şudur; gelen 3 yetkili servis çalışanı da hata kodu almaya çalıştı. Dedim ki bu makine üretilirken nasıl bir hata kodu sistemine ya da yazılımına işlendi. Siz makinenin nasıl nir hata kodu vermesi gerekiyor. Adam öyle bir şey yok deterjanla ilgili ya da kıyafeti çok atıp atmamanızla ilgili hata kodları verir ancak dedi. Öyleyse baştan sona bir yanlışlık var. Aptal yerine konduğum için ayrıca hakkımı her yerde arayacağım.

25 Haziran 2024 23:28

Tc Ünal
19 Aralık 2023 11:36
Arçelik 10120m Çamaşır Makinesi Memnuniyetsizliği
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2023 02:32
İrem sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 01:49
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
01 Kasım 2024 12:37