Akbank Kredi Kartı Limit Düşürme Sorunu

Akbank Kredi Kartı Limit Düşürme Sorunu
Murat
14 Ekim 2024 13:50

Akbank kredi kartımın limitimi düşürmek istiyorum fakat mobil üzerinden sadece limit yükseltme yapılabiliyor ve düşürme kabul etmiyor. Müşteri hizmetleri arıyorum, yapmak isteğim işlemi soruyor limit düşürmek istediğimi söyleyince müşteri temsilcisine bağlanmıyor. Sadece telefonda bekletiyor. Acil bir şekilde Akbank kredi kartımın limitini düşürmek istiyorum. Bugün yine Akbank müşteri hizmetlerini aradım Yine müşteri hizmetlerine bağlanamadım.

profile profile profile

Yorumlar (21)

Miza
Miza

Uzaya adam gönderirken aklınıza gelmedi mi savunma sistemi?

Erhan

750 TL nelere kadirmiş, dostu düşmanı hepsini tanıdık sayesinde.

Durdu
Durdu

Ben sabah 8.45 te aradım. Müşteri hizmetlerine hemen bağlandım. Limitimi 99000 TL'ye düşürdüler bastan girerken bir dakikalık anketi kabul ettim

Merve
Merve

Kardeşim başka bir sebeple bağlan Akbank müşteri hizmetlerine bağlanmak zordur mesela akıllı asistana üst üste müşteri temsilcisi ile görüşmek istiyorum de oda ısrarla görüşme sebebinizi söyler misiniz diyecek hesap kesim tarihi de mesela o zaman bağlar

Erhan

Şöyle bir zamanda devlet Ordu için savunma sanayi için bütçe oluşturmaya çalışırken kim kredi kartı limitini düşürmeye çalışıyorsa, bunların hepsinin devlet kayıtlarını iyi tutsun!

Ali
Ali

Narin'leri, polisleri, kızlarımızı, kadınlarımızı füzeler öldürmüyor efendim, basit çözümleri bile yapmazken hava savunma sistemi kuracakmışız, mesele 750 TL meselesi değil, insanın aklıyla oynuyorlar, biz bu paraları nasıl toplarız en kolayı Vatan millet Sakarya...

Hakan
Hakan

Orduyu bu hale getirenleri de unutmayalım

Ertürk

Git başkasıyla eğlen be çomi

Boş yapma Allah aşkına

Nuray

Cebinde olmayan paranın vergisi mi olur? Dünyada eşi benzeri yok bu verginin. Sen uyumaya devam et!

Fatih
Fatih

ABD ye verilen 1.5 milyar doların karşılığında alınamayan f-35 lerin parasını hükümet ABD de çatır çatır yerken sesiniz çıkmıyor. Kendilerine oteller rezidanslar yaparken ses çıkmıyor para aklıyor. Ama ben limiti düşürdüğüm için yargılanıyorum öyle mi? Tesadüfe bak ki kişi başı 750 TL alınacak paranın toplamı 56 milyar tl yapıyor. Para ABD de uçakta ABD de gidip alın. Vermiyorum vermeyeceğim.

Recep
Recep

850₺'yi Yunan sahil güvenliğine Datça'da karaya çıkmayın, Bodrum plajlarında gezmeyin diye mi vereceğiz? 2002 yılından bu yana Ege denizinde 18 adamızı yunanistanın işgal edip silahlandırılmasına göz yumduğumuz adaları boşalttırmak için mi vereceğiz. Türkiye'deki kiliseler restore edilsin diye mi vereceğiz? Durmak yok bop projesi kapsamında deli dumrul vergileriyle Türk Milletini yoksullaştırarak siyonizme yahudilere hizmet etmeye devam...

Adem
Adem

Cengiz sen ver biz veremeyeceğiz

Ömer
Ömer

Kredi istemediğim halde, her mobil uygulaması giydiğimde beni kredi sorgulaması yapıyor. Müşteri hizmetleri ni aradım mobili kökten kapattı, şubeden de açılmıyor. Şikayet içinde bağlanamıyorum. Nereden bulaştım bu Akbank'a. 8 yıl önce zor sıyrılmıştım. 3 ay peşimi bırakmadılar. Pişmanım.

Burak
Burak

Kardeşim çuvalla vergi veriyoruz, verdiğimiz vergilerle savunma sanayi destekleniyor zaten. Daha fazla desteklensin. Kredi kartından çekmek falan akıl izan alır işler değil bunlar.

Cengiz
Cengiz

Niye düşürüyorsun yılda 850 TLvermiyormusun. Bu savunma sanayisine ama evinde rahatça uyuyabiliyorsan şu an ki savunma dan dolayı

Ertürk

Vermiyorum, sen rahatça uyumaya devam et. Hayat size güzel zaten

Kadir
Kadir

Biraz kafanızı kullanın, diyanete verene kadar savunmaya versin. Bir zahmet a8 long Lara binmesinler. At gözlüklerini bırakın.

Serkan

Senelerce alınan deprem vergilerinin kaybolması gibi kaybolacağını bile bile verelim mi?

Çağan
Çağan

Sen inanıyor musun o paranın savunma sanayisine gideceğine şahsen ben inanmıyorum kusura bakma

Nuray

Kardeşim yukarıdaki yorumları oku! Tuvaletine gidenlerin bike ücretini veriyorsun sen! Ve cebimizde olmayan bir paranın vergisi mi olur. O alınacak verginin toplamı alamadığımız üstelik uçaklarında verilmediği Amerikanın üstüne yattığı para. Bir uyanın artık yahu!

Abdullah
13 Ekim 2024 20:57