Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Zeynel
04 Haziran 2024 11:16

Akbank kredi kartımdan Papara hesabıma yaptığım EFT işlemi Papara hesabıma geçmedi. Akbank kredi kartı ile yaptığım EFT işlemi ile kredi kartı hareketlerine tıkladığımda işlem bekleyen bölümünde yer alıyor ve yapmış olduğum 1000 TL lik EFT işleminin üzerine tıkladığımda bu işlemin için dijital slip bulunmamaktadır şeklinde uyarı alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım yaptığım EFT işlemi ile ilgili bir dekont paylaşmalarını rica ettim ancak kredi kartı ile yapılan bir EFT olduğu için dekont olmadığını söylediler. İşlemle ilgili elimde bir bilgi belge olmadığı için karşı taraftan da bir talepte bulunamıyorum. Papara bir problem görünmemekte hesabınıza para gelmemiş diyor. Mobil uygulamada bırakın dekontu işlemi gerçekleştirdiğim saati bile göremiyorum. Hızlıca elime bu transferin gerçekleştiğine dair bir belge sunabilir misiniz lütfen. Bende karşı tarafa bir belge sunayım.

Berat
Berat

Merhaba işleminizi hallettiniz mi acaba bende kredi kartı üzerinden EFT gerçekleştirdim dekontunu göremiyorum acaba siz yapabildiniz mi

Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

Kıvanç
29 Mayıs 2024 17:27
Akbank Hesabıma Paramı Yatırmadı
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Hesabıma Aktarılmayan 50.000 TL Ve Hesap Kapatma Mağduriyeti

Sevim