21 Ocak 2024 17:487.160

Mall of Antalya'daki mağazanızdan satın aldığım parfümün şişesi, bir hafta sonra çantama sızdığını fark ettim. Parfüm kapağının demir kısmında bir ezilme olduğunu ve bu yüzden düzgün kapanmadığını anladım.

Evime en yakın olan 5m Migros AVM'deki mağazanıza durumu açıklamak ve yardım almak için başvurdum. Ancak, mağaza bayii olduğunu ve yardımcı olamayacaklarını, ürünü aldığım mağazaya gitmem gerektiğini, oradaki mağaza müdürünün kontrol ettikten sonra iade işlemi yapabileceğini belirterek, uygunsuz bir tutumla mağazadan ayrılmam gerektiğini söylediler.

Markanızın ürünlerini uzun zamandır kullanıyor ve beğeniyorum. Bu sebeple vazgeçmedim ve ürünü aldığım Mall of Antalya mağazanıza gittim. Orada da, iletişim konusunda son derece yetersiz ve agresif iki personelle karşılaştım. Ne yazık ki, iade konusunda herhangi bir çözüm alamadım ve personel tarafından davranışlarım konusunda sert bir şekilde uyarıldım. Hizmet almaya gelen bir müşteri olarak, sanki parfümü bana ücretsiz vermişsiniz gibi ya da ilk defa mağazanıza giriyormuşum gibi kötü muameleye maruz kaldım.

Her iki mağazada da üyeliğimi sorgulamadılar ve müşteri hakkında herhangi bir analiz yapmadılar. Mall of Antalya'daki mağazanız, yaşadığım durumların kendilerinden kaynaklanmadığını, sadece maaş alan personeller olduklarını, yaşadıklarımın markanın talimatı olduğunu ve hatta ürünü benim ezdiğimi iddia ederek beni suçladılar. Çeşitli saygısızlık, suçlama, aşağılama ve mağazadan kovulma ile sonuçlanan bir süreç yaşadım. Tüm bunlara rağmen, küçük bir hediye çeki ile sorunu çözebileceğinizi ve beni daha fazla uğraştırmamanız gerektiğini söylememe rağmen, olumlu bir yanıt alamadım.

Her iki mağazaya da birer hafta arayla gittiğim halde, mağaza müdürlerinin her ikisi de orada değildi ve o hafta içinde olmayacaklarını söylediler. Bu durum, ya personelinizin profesyonellikten yoksun davranışlarından ya da şirketinizin iade politikasına ne kadar katı olduğundan kaynaklanıyor olmalı.

Üyeliğim ve müşteri kayıtlarım üzerinden alışveriş geçmişime bakacağınızı umuyor, mağazalarınızın aksine, markanızı kullanan, seven ve tavsiye eden birisi olarak artık ürünlerinizi kullanmamaya ve herkese yaşadığım olumsuz deneyimden bahsetmeye kararlıyım. Şikayetim bu yolla da çözülmezse daha fazla eyleme geçeceğim.

21 Ocak 2024 18:32 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri Hizmetlerimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri Hizmetleri

22 Ocak 2024 08:45

Geri dönüş olmadı sorunum hala çözülmedi

8 Şubat 2024 14:23

Marka geri dönüş bile yapmadı. Çünkü geciken kargoları varmış çok yoğunlarmış. Ben aradım müşteri hizmetleri yardımcı da olmadı. Ilginc.

Yves Rocher Kayseri Forum İade Sorunu

Yasemin
15 Nisan 2024 20:191.808

3. Ayın 15'inde iki adet parfüm aldım, ancak 4. Ayın 15'inde birini iade etmek istedim. Bu süreçte öncelikle müşteri hiz...

Yves Rocher Kayseri Forum İade Sorunu
1 Destek

Yves Rocher Yves Rosher Mall Off Mağaza Müşteri Yanıltıyor

Sedef
3 Şubat 2024 01:062.804

1 Şubat 2024 tarihinde yaptığım alışveriş sonrasında karta iade talebinde bulundum ancak gerçekleştirilmedi. Bunun yerin...

Yves Rocher Antalya Migros'ta Yaşanan Hizmet Anlayışı Sorunu

Fatih
12 Haziran 2024 14:201.734

Yves Rocher Antalya Migros'ta Yaşanan Müşteri Mağduriyeti ve Hizmet Anlayışı Sorunu yaşadık. Eşim, 3,5 yaşındaki çocuğum...

Yves Rocher Parfüm Şikayetim

Turgut
23 Temmuz 2024 16:244.186

"Yves Roche Antalya Markantalya mağazasından esimin doğum günü hediyesi olarak tendre jasmin parfüm aldım. Testerdeki koku esimin kokusuydu evde kutuyu açıp esim denedi ancak koku bir saat sürmedi kalıcı değildi mağaza götürdüm açıldığından dolayı hiçbir şeyi kabul etmedi ancak Yves Roch müşteri hizmetlerinden nilgun hanimin konuşması yetkileri dahilinde alabileceği sorumlulukları yapabileceğini belirtmesi diyalogu muhteşemdi teşekkür ederim nilgun hanim teşekkür ederim Yves Roche"

Yves Rocher Parfüm Akıtıyor, Olumlu Dönüş Bekliyorum!

Yves Rocher ParfümAkıtıyor, Olumlu Dönüş Bekliyorum!

Besra
Yves Rocher Parfüm Fıs Fısı Bozuldu!

Yves Rocher ParfümFıs Fısı Bozuldu!

Kübra
Yves Rocher Parfümünün Güvenlik Jelatini/ Koruma Bandı İçermemesi!

Yves RocherParfümünün Güvenlik Jelatini/ Koruma Bandı İçermemesi!

Bilgen

Öne ÇıkanKonular