Berfu sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Elixir Botanique Serisini Sivilce Yapıyor!

06 Kasım 2023 00:07

İzmir Hilltown şubesi üzerinden doğum günüme kampanyalı olarak Yves Rocher Elixir botanique serisini aldım. Gündüz, gece ve göz kremi ekstradan ise serumunu satın aldım. Aldığım bu seri kampanya dahilinde olduğu söylenerek 2000 TL'ye denk geldi ancak akneye, sivilceye karşı eğilimimin olduğunu söyleyip üstüne karma yağlı bir cilt yapısına sahip olduğumu iletmeme rağmen bu seri önerildi. Yaklaşık 20-25 gündür kullanıyorum ve cildimde kırmızı kırmızı benekler, sivilceler oluşmaya başladığını görüyorum. Bu durumdan memnun olmamakla birlikte çok rahatsızlık duyuyorum. Cildime iyi gelmediği gözle görülür şekilde. İade veya ürün değişikliği talebim olduğunu iletmek isterim. Gerçekten markaya hiç yakıştırmadığım bir durum. Beklentim asla karşılanmadı. Tam bir hayal kırıklığı.

06 Kasım 2023 09:23 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri Hizmetlerimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri Hizmetleri

Esma sonuçtan çok memnun

11 Ocak 2024 21:09
"Ürün değişim iade talebim en kısa sürede olumlu sonuçlandı. Teşekkür ederim"
Fatma sonuçtan çok memnun

Yves Rocher Elixir Botanique Serisi Cildimi Mahvetti!

14 Mart 2025 07:39
"Merhaba, Öncelikleri Yves Rocher 'a teşekkürlerimi iletiyorum. Çok hızlı bir şekilde benimle iletişime geçtiler. Sorunun ne olduğu ve mağduriyetimi belirttim ve iade talebim onaylandı. Bir markanın benim nazarımda her şeyden önce satış sonrası hizmeti çok önemli. Yves Rocher bu önemin kendileri için de çok önemli olduğunu göstermiş oldu. İlgilerine çok teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar dilerim."

Göz Altı Morluğum İçin Önerilen Krem Hiçbir Etki Göstermedi

19 Ekim 2025 03:46