Vodafone Sim Kart Barkodunun Yırtık Gelip Hattımı Aktif Etmemeleri

23 Mart 2024 22:44
23 Mart 2024 08:29

Vodafone Sim Kart Kutusu Üzerindeki Barkodun Yırtık Gelip beni mağdur etmeleri

23 Mart 2024 08:36

Vodafone hattına geçme talebinde bulundum bunun için benim adresime Vodafone sim kartı gönderildi, Bu sabah müşteri hizmetlerini arayıp hattımın aktifleştirilmesi hakkında bilgi almak istediğimde kendilerinin gönderilen sim kartı kutusunda barkodun bulunduğunu ilettiler fakat bu barkod bana yırtık olarak ulaşmış Bu yüzden aktivasyon işlemi yapamayacağı mı ilettiler, Ve hattı da şu an için iptal Edip yeniden gönderemiyorlarmış hiçbir şekilde şikayet oluşturamadım 15 gün beklememi söylediler yani benden müşteri hizmetleri talebi 15 gün boyunca telefonumu hiçbir şekilde kullanamam hayatımda böyle bir saçmalık görmedim, Hat sistemleri çok kötü taş devrinde yaşıyoruz sanki kutu üzerine yırtık barkod gönderiyorlar ve benden 15 gün boyunca iptal etmek için beklememi söylüyorlar, böyle acil durumları için hiçbir çalışmaları mevcut değil çok acemice davranıyorlar.

23 Mart 2024 23:35 (Şikayetten 51 dakika sonra)
24 Mart 2024 15:51

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

24 Mart 2024 16:57

Selin sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2025 14:43

Vodafone Sim Kart Aktivasyonunda Sorun Ve Ek Ücret Talebi

Gülnihal
22 Eylül 2025 02:40
Tarık sonuçtan çok memnun

Vodafone Bayisinden Alınan Yeni Sim Kart Sonrası Hat Sorunu Ve Mağduriyet

Tarık
30 Ağustos 2025 09:40
"İki gün 5 müşteri danışmanının beceremediğini son aramada merkezden 5 dakika da çözen hanımefendiye teşekkür ediyorum bu arada müşteri hizmetlerinin sistemi daha aktif kullanabilmeleri için iyileştirilmesi gereken düzenlemelerin bir an evvel yapılması ümidiyle teşekkürler"
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Hattım Haftalardır Aktifleşmiyor Ve Sorunuma Çözüm Bulunmuyor

08 Kasım 2025 13:50