Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Hizmetlerinden Memnun Değilim!

31 Ekim 2023 16:35

Öncelikle günde 20 defa Vodafone beddua ve söverek başlıyorum. Sebep İstanbul Çatalca ortasında adıma 3 hat var ve 2'si faturalı biri eşimin. Evde ne internet ne de gram şebeke var, benim ise internet çoğu yerde hiç çekmiyor, şebeke yine aynı olduğu yerde kesiliyor. Bazen ful gösteriyor ama şebeke yok.

Müşteri hizmetlerini arıyorum, 5 aydır hep aynı saçmalık. Size dönüş yapılacak diyorlar ve dönen arayan yok. Şimdi de hattımı iptal etmek istiyor ve müşteri hizmetlerini arıyorum, kasıtlı olarak açmıyorlar. Elimde 10 tane video ve ses kaydı var, hepsini sakladım. Önce CİMER'e sonra hangi merci gerekirse oraya delil ve ispat ile vereceğim. Ben 2 faturalı hat ücreti ödüyorum, karşılığında sıfır hizmet alıyorum. Hattımı iptal edeceğim dediğimde cayma bedeli çıkarıyorlar, sanki çok kullanıyoruz da.

Bu saatten sonra fatura ödemiyorum, adam gibi bu şebeke vs düzeltene kadar varsın hattımı kessinler ya da ne istiyorlarsa yapsınlar. Bende bu video ve ses kayıtları ile bütün yasal mercilere başvuruyorum. Adam gibi bir devlet ve bir adalet varsa gerekeni yaparlar. Adam gibi hizmet yok ama para alıyorlar. Şikayet edince de istediğiniz yere gidin diyorlar.

07 Kasım 2023 18:48 (Şikayetten 7 gün sonra)

Okan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 17:22
Vodafone İnternet Ve Hat Sorunu
Vodafone İnternet Ve Hat Sorunu

Meltem
09 Ağustos 2023 19:56
Vodafone İnternet Ve Şebeke Sorunu
İdil sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 22:04

28 Ekim 2023 23:21