İsmail sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 20:19

Eşimin tarifesi Vodafone Red tarifem Ultra Sınırsız 20 GB, 212 TL'ye kullanmakta. Son bir ay kala, aynı tarifeyi neredeyse %150 arttırmaya çalışıyorlar. Yıllardır Vodafone müşterisi olmama rağmen, aynı tarifeleri babam 110 TL'ye kullanırken, eşim şu an 212 TL'ye kullanıyor. 15 gün sonra ise 510 TL, vergilerle birlikte kullanması isteniyor. Bu fahiş fiyat politikası hiçbir yerde yok. Gerekirse belgelendirip, hakem heyetinde başvurarak hakkımızı arayacağız. Yıllardır, çekim gücünden tutun, internet hızına kadar memnun olmadığımı belirttiğim halde, bir de tarife fiyatları ile beni ve eşimi mağdur ediyorlar. Aynı sıkıntıyı her yıl yaşamaktan sıkıldık Çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz. Dönüş yapılmadığı takdirde, hakkımızı mahkemede de arayacağız. Aboneliğimi, iş ve ailem dahil olmak üzere değiştireceğim. Bu şekilde bir fiyat artışı olamaz.

26 Ekim 2024 16:24

Vodafone yanımda uygulamasından preninyuma geçtim haftada 2 kez Çark çevirme hakkı veriyor ama tarifemin yenilenmesine son 1 hafta kala bir aksilik oldu bir şeyler ters gitti diyerek çarkı çeviremiyorum. Üyeliğimi iptal etmek zorunda kaldım bu kadarı da pes yani ayda 39.9 TL üyelik ücret alıyorsunuz ama hizmet kalitesi sıfır. Bir an önce bu sorun ve mağduriyetim giderilmeli.

1729949058544.img-5692.jpg
06 Ağustos 2024 19:14

Birkaç gün önce Vodafone tarife fiyatlandırma adına bir şikayet yazmıştım dün müşteri hizmetleri aradı çözümlemek adına çözümledigimizi sanmıştın ama bu sefer başka sorunla karşılaştım kandırmaca bir düzen olamaz. Eski tarifimizle aynı içerikte olacağını sadece internetimizin 20 GB dan 18 GB a düşeceğini ve fiyatında 212 TL den 315 TL'ye artacağını söyleseler de bu seferde sınırsız olan Youtube.com paketimiz kampanya içinde yok üzerine basa basa sordum aynı içerik dediler ama yine bir resmen kandırmaca iş yapıldı. Faturamı bekleyip ilk faturamla mahkemeye başvuracağın bütün konuşmalar müşteri hizmetleri görüşmelerinde ses kaydı var. Bu bir değil iki değil Vodafone artık işin tadını kaçırdı tarife değil abonelik degişimş kesinleşti hakkınızı savunun ben mahkeme ve Hakem Heyeti'ne pazartesi gününden itibaren başvuru yapacağım. Karşımda muhatap bulamıyorum arıyorum yardımcı olamıyorz şikayet vara yazabilirsiniz diyorlar bu kadarda sorumsuzluk olmaz.

1722960865686.cc254d26-2753-40a6-90ba-87dc1a14ebb5-90.jpg
1722960865665.a9cf8935-0f6f-4904-8c88-6a9440858047-32.jpg
05 Ağustos 2024 08:27

03 Ağustos 2024 21:26

1722709528848.cc254d26-2753-40a6-90ba-87dc1a14ebb5-90-83.jpg
02 Ağustos 2024 10:44 (Şikayetten 14 saat sonra)
02 Ağustos 2024 10:45

Sorun çözüme ulaştı teşekkür ederim

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 20:12
Vodafone Fahiş Fiyat Artışı Ve Müşteri Mağduriyeti
Vodafone Fahiş Fiyat Artışı Ve Müşteri Mağduriyeti
İsmail sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2024 14:43
"Teşekkür ederim gün içinde çözüme ulaştırıldım."
Tahir sonuçtan memnun

14 Temmuz 2024 21:33
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 19:01

Vodafone Kategorileri