25 Mart 2024 11:59

Üç beş yıldır Vodafone kullanıcısıyım. Taahhüdüm bittiğinde Yanımda uygulamasına bakarak taahhüdüm olmadığını gördüm. Başka operatöre geçiş yaptım. 14 Mart'ta geçiş yaptığım gün, kendi inisiyatifleriyle aynı gün taahhüt oluşturup bana cayma bedeli yansıtmışlar. Görüyorsunuz ki hattın taşındığını bilerek, sadece fazladan para almak için müşterinin haberi olmadan keyfi taahhüt uyguluyorsunuz. Hatta başka operatöre geçmiş olmama rağmen itiraz ediyorum. Bin TL'lik cayma bedelini haksız bir şekilde kazanç sağlıyorsunuz. İnsanlardan izin almadan bunun en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum. Fatura taşıdıktan sonra nasıl olur da bana taahhüt yapabilirsiniz? Taşıma bilgisi size ulaştıktan sonra bile müşteri hizmetlerini aradığımda, 'size mesaj geldi' diyerek kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ben zaten hattımı taşımışken, siz benim taşıdıktan sonra sadece kullandığım bedeli yansıtabilirsiniz, keyfi taahhüt yapamazsınız. Taşıdığım gün ve saat bilgileri kayıtlarda mevcuttur ve bu durumla ilgili gelen mesaj da bunu doğrulamaktadır.

25 Mart 2024 13:27 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Mart 2024 11:39

Bu sorunun bir an önce düzelmesini istiyorum bin lira fark haksız kazançtır

26 Mart 2024 11:42

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

26 Mart 2024 11:50

Beni kimse aramadı Vodafone'dan arasa tabii ki telefonumda görünür ve duyulur

Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Aytaç
12 Temmuz 2024 16:28
Ahmet sonuçtan çok memnun

15 Ocak 2024 12:22
"Hızlı geri dönüş ve net bilgiler için teşekkür ederim."

Büşra
25 Mayıs 2024 23:17

11 Aralık 2024 16:07
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
14 Ocak 2024 23:40